top of page
VERO MODA_white_edited.png

VERO MODA biedt de modebewuste vrouw de nieuwste trends, betaalbare items en modieuze must-haves. Met VERO MODA show je de laatste trends om zo je consumenten te blijven inspireren en verrassen. Commerciële vrouwelijke stijlen voor de beste prijzen mét hoge mark-ups. We zijn ons volledig bewust van onze verantwoordelijkheid en streven voortdurend naar meer duurzaamheid. Simplicity, Feminity en Awareness zijn belangrijke kenmerken voor VERO MODA.

VERO MODA vertaalt de laatste trends tot commerciële stijlen voor de modebewuste vrouw. Modieuze stijlen van kwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs. Naast 8 main collecties biedt VERO MODA ook express collecties aan waar er wordt ingespeeld op de nieuwste trends. VERO MODA biedt een sterke mark-up van 3.0. Daarnaast bieden wij een 'more sustainable' lijn genaamd "AWARE" waar wordt gewerkt met duurzamere materialen en tijdloze items.

USP's

VERO-MODA_ongoing_large_VM_YEAR-IMAGES_07_1349.jpg

Collectie

• 8 prachtige voororder collecties per jaar

• NOOS, all season + seasonal

• Goede sterke marges

• Altijd de nieuwste trends met onze EXPRESS collecties (kort op de markt)

• BOOSTER collecties, met een sterke mark-up

• 24/7 toegang tot ons B2B online orderplatform: DIRECT

• Gratis toegang tot al ons beeldmateriaal

• 'More sustainable' lijn genaamd AWARE

 

VERO-MODA_ongoing_large_VM_YEAR-IMAGES_29_5163.jpg

Duurzaamheid 

VERO MODA is genomineerd voor de categorie ‘Green Footprint of the Year’ bij de Elle Style Awards 2020 in Denemarken. Deze categorie focust zich op fashion brands die de weg volgen naar een meer duurzame en klimaat-vriendelijke mode industrie. Bij VERO MODA zijn we van mening dat we allemaal een duurzamere mentaliteit moeten aannemen.

 

Om onze klanten en onszelf in deze belangrijke richting te helpen, hebben we AWARE, een duurzamere, op zichzelf staande collectie van gewenste essentials die geen compromissen sluiten op het gebied van stijl of het milieu. Hier worden onze verheven essentials en moeiteloos chique losse items opnieuw vormgegeven in duurzamere stoffen, waardoor het gemakkelijker voor je wordt om bewuste stijlkeuzes te maken die de impact van de mode-industrie verminderen. Er wordt gekozen voor verschillende duurzamere materialen zoals o.a. gerecycled polyester, gerecycled katoen en biologisch katoen. Waarmee wij de impact die wij hebben op het milieu willen verbeteren.

Waarom 
VERO MODA?

VERO MODA is hét vrouwelijke merk voor de modebewuste vrouw. Wij vertalen de laatste trends tot commerciële stijlen met goede kwaliteit voor een betaalbare prijs en een aantrekkelijke mark-up. Ook zijn wij constant bezig om onze impact op het milieu te verbeteren met onze VERO MODA AWARE lijn.

VERO-MODA_ongoing_large_VM_YEAR-IMAGES_28_5693.jpg

DIRECT
Let's get digital

Ontdek DIRECT. Ons online B2B platform waar je 24/7 toegang hebt tot de nieuwste trends. Deze tool biedt tevens de mogelijkheid om te alle tijden je orderstatus in te zien, content te downloaden en orders te plaatsen. Tevens organiseren we digitale events, waardoor je via DIRECT onze trendpresentaties, livestreams en webinars kan volgen. Nu ook als app te downloaden. Benieuwd wat je je hierbij kunt voorstellen? Check onderstaande video:

ALLE VERO MODA BRANDS

STORE CONCEPT

VM STORE CONCEPT.png

Contact 

Heb je interesse in de verkoop van VERO MODA of heb je een andere vraag?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vivia Gregoire

Sales & Product Responsible

T: +31642402459

Showroom

Krijgsman 15 - 18 | 1186 DM | Amstelveen

  • Instagram

Volg ons op Instagram!

@veromoda_b2b_nl

Bekijk onze brandbooks!

bottom of page