top of page
Vero Moda Curve_100% white.png

VERO MODA CURVE biedt als brand een prachtige fit voor de vouw met rondingen. Een vrouw van nu die de laatste modetrends volgt. De stijl van VERO MODA CURVE is van oorsprong vrouwelijk, maar toch gedurfd. De vrouw die VERO MODA CURVE draagt is jongvolwassen en staat in de bloei van haar leven. Zelfverzekerd, gevoel voor stijl en omarmt haar curves.

Image by Akshat Sharma

USP's

  • 8 eigen collecties per jaar uit. In onze collecties combineren wij de commerciele VERO MODA stijlen met de laatste mode musthaves. Uiteraard altijd tegen de juiste prijs-kwaliteitsverhouding en pasvorm.

  • Daarnaast bieden wij een aantrekkelijke mark-up en sterk rendement.

Je vindt bij VERO MODA CURVE fashionable items in de maten 42 tot en met 54. Alle vrouwen moeten de kans krijgen om prachtige kleding te dragen waarin ze zich mooi voelen. VERO MODA CURVE brent 8 prachtige voororder collecties per jaar uit met sterke marges en 24/7 toegang tot B2B- tool BESTSELLER DIRECT.

VERO-MODA-CU_fall_winter_2024_medium_COL2_CURVE_01_113.jpg

Collectie

Duurzaamheid

SUSTAINABLE FACT - 32% van de viscose die op Curve-stijlen wordt gebruikt, is van de duurzamere LENZING ™ ECOVERO ™ of Birla Liva Eco. De viscosevezels van het merk LENZING ™ ECOVERO ™ zijn gemaakt van duurzaam hout en houtpulp, met ruwe botanische materialen die op verantwoorde wijze zijn verkregen uit halfnatuurlijke bossen of duurzaam beheerde plantages. Hun productie wordt gecontroleerd en gereguleerd door een strikt houtinkoopbeleid en gecertificeerde duurzaam beheerde bossen.

Image by Akshat Sharma

Waarom
VERO MODA?

VERO MODA CURVE ademt VERO MODA, maar met CURVE bieden wij als brand een prachtige fit voor de vrouw met rondingen. Uiteraard altijd tegen de juiste prijs-kwaliteitsverhouding en pasvorm met een sterke mark-up.

VERO-MODA-CU_fall_winter_2024_medium_COL2_CURVE_03_249.jpg

Contact

Heb je interesse in de verkoop van VERO MODA CURVE of heb je een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Gigi Bikker

Sales Representative

T: +31204564504

E: gigi.bikker@bestseller.com

Showroom

Krijgsman 15 - 18 | 1186 DM | Amstelveen

  • Instagram

Volg ons op Instagram!

@veromodacurve_b2b_nl

bottom of page