top of page

WIE ZIJN WIJ?

VERO MODA is een belangrijke speler in de global fashion scene. Het is tijd om een nieuwe stap te nemen. Deze keer in kinderkleding, een gebied dat vol zit met inspiratie, energie en nieuwsgierigheid - de nieuwe generatie.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de mode industrie, brengen wij dit jaar onze kennis en vaardigheden samen in VERO MODA GIRL. Wij zijn enthousiast en gedreven om met VERO MODA GIRL een nieuwe wending te geven aan de wereld van kinderkleding.

 

Please welcome; VERO MODA GIRL

Image by Akshat Sharma

USP'S

Met VERO MODA GIRL, presenteren en produceren wij VERO MODA designs in alle categorieën. We bieden jaarlijks 6 collecties aan, met seizoensgebonden trends, prints en kleuren voor kinderen vanaf 6 jaar tot en met 12 jaar (maat 116 - 152).  Wij hebben een eigentijdse en bewuste mentaliteit - dit is onze drijfveer voor VERO MODA. We staan bekend om het aanbieden van seizoensgebonden en moderne items van goede kwaliteit, voornamelijk in de categorieën truien, outerwear en denim.

VERO-MODA-Gi_fall_winter_2023_large_GIRL_24_2862.jpg
VERO-MODA-Gi_fall_winter_2023_large_GIRL_26_2973.jpg

COLLECTIE

• 6 prachtige voororder collecties per jaar

• NOOS, all season + seasonal

• Sterke marges en sterk rendement

• Altijd de nieuwste trends vanuit VERO MODA

• 24/7 toegang tot ons B2B online orderplatform: DIRECT

• Gratis toegang tot al ons beeldmateriaal

VERO-MODA-Gi_fall_winter_2023_large_GIRL_07_648.jpg

DIRECT
LET'S GET DIGITAL

Ontdek DIRECT. Ons online B2B platform waar je 24/7 toegang hebt tot de nieuwste trends. Deze tool biedt tevens de mogelijkheid om te alle tijden je orderstatus in te zien, content te downloaden en orders te plaatsen. Tevens organiseren we digitale events, waardoor je via DIRECT onze trendpresentaties, livestreams en webinars kan volgen. Nu ook als app te downloaden. Benieuwd wat je je hierbij kunt voorstellen? Check onderstaande video:

CONTACT

Heb je interesse in de verkoop van VERO MODA GIRL of heb je een andere vraag?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Gigi Bikker

Sales Representative

T: +31204564504

E: gigi.bikker@bestseller.com

Showroom

Krijgsman 15 - 18 | 1186 DM | Amstelveen

  • Black Instagram Icon

Volg ons op Instagram!

@veromoda_b2b_nl

bottom of page