top of page
Vero moda girl logo zwart roze

VERO MODA is een belangrijke speler in de global fashion scene. Het is tijd om een nieuwe stap te nemen. Deze keer in kinderkleding, een gebied dat vol zit met inspiratie, energie en nieuwsgierigheid - de nieuwe generatie.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de mode industrie, brengen wij onze kennis en vaardigheden samen in VERO MODA GIRL. Wij zijn enthousiast en gedreven om met VERO MODA GIRL een nieuwe wending te geven aan de wereld van kinderkleding.

 

Please welcome; VERO MODA GIRL

VERO-MODA-Gi_spring_summer_2024_large_COL4_GIRL_16_1727.jpg
VERO-MODA-Gi_spring_summer_2024_large_COL4_GIRL_19_2034.jpg

USP'S

Met VERO MODA GIRL, presenteren en produceren wij VERO MODA designs in alle categorieën. We bieden jaarlijks 6 collecties aan, met seizoensgebonden trends, prints en kleuren voor kinderen vanaf 6 jaar tot en met 14 jaar (maat 116 - 164).  Wij hebben een eigentijdse en bewuste mentaliteit - dit is onze drijfveer voor VERO MODA. We staan bekend om het aanbieden van seizoensgebonden en moderne items van goede kwaliteit, voornamelijk in de categorieën truien, outerwear en denim.

VERO-MODA-Gi_spring_summer_2024_large_COL4_GIRL_13_1426.jpg

Collectie 

Onze collecties bestaan uit een spannende reeks outfits voor dagelijks gebruik en looks voor speciale momenten waardoor een breed spectrum aan beschikbare stijlen en combinatiemogelijkheden voor jonge meisjes. We hebben onze ontwerpen geminimaliseerd om uw zakelijke kansen te maximaliseren!

 

• 6 prachtige voororder collecties per jaar

• NOOS, all season + seasonal

• Sterke marges en sterk rendement

• Altijd de nieuwste trends vanuit VERO MODA

• 24/7 toegang tot ons B2B online orderplatform: DIRECT

• Gratis toegang tot al ons beeldmateriaal

DIRECT
LET'S GET DIGITAL

Ontdek DIRECT. Ons online B2B platform waar je 24/7 toegang hebt tot de nieuwste trends. Deze tool biedt tevens de mogelijkheid om te alle tijden je orderstatus in te zien, content te downloaden en orders te plaatsen. Tevens organiseren we digitale events, waardoor je via DIRECT onze trendpresentaties, livestreams en webinars kan volgen. Nu ook als app te downloaden. Benieuwd wat je je hierbij kunt voorstellen? Check onderstaande video:

VERO MODA Girl biedt een uitgebreide en handige selectie van mode voor meisjes, pre-teens en tieners. 

We onderscheiden ons van onze concurrenten door extra aandacht te besteden aan details en te kiezen voor verbeterde stoffen en innovatieve oplossingen, wanneer we maar kunnen.

Elk stuk is opgebouwd rond comfortabele pasvormen en tijdloze styling en is verbonden met de manier waarop meisjes samen zijn, vrij zijn en zichzelf ontplooien. VERO MODA staat er vooral om bekend seizoensgebonden en moderne kleding naar onze consumenten te brengen - naast goed gemaakte volumeartikelen. We zijn specialisten in alle categorieën - voornamelijk gebreide, bovenkleding en denim.

We nodigen je graag uit in onze wereld van meisjeskleding. Seizoentrends, meisjesachtige prints en speelse kleuren.

VERO-MODA-Gi_spring_summer_2024_large_COL4_GIRL_17_1863.jpg
VERO-MODA-Gi_spring_summer_2024_large_COL4_GIRL_11_1041.jpg

Contact

Heb je interesse in de verkoop van VERO MODA GIRL of heb je een andere vraag?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Gigi Bikker

Sales Representative

T: +31204564504

E: gigi.bikker@bestseller.com

Showroom

Krijgsman 4 | 1186 DM | Amstelveen

  • Black Instagram Icon

Volg ons op Instagram!

@veromoda_b2b_nl

bottom of page