top of page

B2B TOOLS

BESTSELLER heeft een aantal tools om haar klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Werk jij al met onze tools? Bekijk hieronder welke tools er zijn en wat deze te bieden hebben.

Ga snel naar:

DIGITAL SOLUTIONS IPAPER
 

Voor een uitleg van alle digitale tools die BESTSELLER aanbiedt, kun je een kijkje nemen

in de Digital Solutions iPaper. Klik op de knop hieronder om toegang te vragen.

B2B PLATFORM
DIRECT

DIRECT is ons B2B-platform waar alle BESTSELLER klanten kosteloos toegang tot hebben. Via de mobiele app is het mogelijk om altijd en overal orders in te zien en te plaatsen.

VOORDELEN


•   24/7 orders inzien en plaatsen
•   Content downloaden op orderniveau
•   Inzicht in actuele voorraden
•   Beschikbaar op desktop en via mobiele app & tablet

EVENTS

Alle events die BESTSELLER organiseert zijn 360 gekoppeld waarbij we de online- en offline wereld met elkaar combineren en deze elkaar versterken. Denk hierbij aan fashionshows die online gestreamd worden, direct artikelen bestellen vanuit een video en uitwisselen van persoonlijke wishlists.

Direct

ELECTRONIC DATA INTERCHANGE

EDI is een afkorting voor Electronic Data Interchange. Via EDI wisselt BESTSELLER digitaal data uit zoals artikelinformatie, orders en facturen. BESTSELLER maakt kosteloos een EDI-connectie met al haar klanten.


VOORDELEN

 

  • Gebruik maken van onze EAN-codes

  • Snellere verwerking van de goederen

  • Tijdsbesparing d.m.v. een efficiënter en nagenoeg foutloos proces

 
BERICHTEN

 

  • PRICAT - Price Catalogue

  • DESADV - Elektronische pakbon

  • ORDRSP - Orderbevestiging

  • INVOIC - Elektronische factuur

  • SLSRPT - Verkoop rapport

  • INVRPT - Voorraad rapport

EDI
CONTENT

CONTENT

Online content is van essentieel belang bij digitaal verkopen. Je kunt dit vergelijken met een kledingstuk in de winkel. Een hangtag is een middel dat de consument belangrijke informatie geeft.

 

BESTSELLER support haar klanten in het digitaal verkopen en biedt verschillende oplossingen aan om kosteloos & onbeperkt content te downloaden. De tools die we daar voor gebruiken zijn EDI, DIRECT, Fashion Cloud & Vuuh.

 

Klanten kunnen op de website van Fashion Cloud en Vuuh een account aanmaken.

In deze guide vind je alles wat je moet weten om toegang te krijgen tot de beeldbanken van al onze merken. Klik hieronder om toegang te vragen tot de guide.

Handleidingen

HANDLEIDINGEN

In deze guide vind je alle informatie rondom het gebruik van ons B2B platform DIRECT. Hieronder kunt u toegang aanvragen voor deze guide.

We helpen je graag bij het managen van jouw Social Media accounts. In deze guide vind je meer informatie over Social Media en hoe je dit in kunt zetten om je business een boost te geven. Hieronder kunt u toegang aanvragen voor de Social Media  guide.

In deze guide vind je informatie en tips & tricks om van jouw social kanalen een professioneel verkoopkanaal te maken! Vraag toegang tot deze guide door op de knop hieronder te klikken.

Voor een uitleg van alle digitale tools die BESTSELLER aanbiedt, kun je een kijkje nemen

in de Digital Solutions iPaper. Klik op de knop hieronder om toegang te vragen.

MEER INFORMATIE OVER ONZE B2B TOOLS?

Neem contact op met onze Digital Support via: digitalteam_nl@bestseller.com

bottom of page