top of page
PIECES_ongoing_original_PIECES Logo CURVE_white.png

WIE ZIJN WIJ?

PIECES CURVE speelt in op de vraag in de markt naar speelse, betaalbare en trendy kleding voor de jonge individuele vrouw. PIECES CURVE inspireert vrouwen om zich kleurrijk en trendy te kleden, zodat zij vol zelfvertrouwen de deur uit gaan! De PIECES CURVE items worden zorgvuldig geselecteerd uit de PIECES collectie.

Image by Akshat Sharma

USP'S

  • Gemiddeld sterke mark-up

  • Beschikbare maten van 42/44 tot en met 54.

  • Jaarlijks 8 collecties

  • Een 'head to toe'  brand   

  • Speels en 'high on trend'   

  • Altijd op zoek naar innovaties op het gebied van sustainabillity. 

PIECES~2.JPG

COLLECTIE

PIECES biedt 6 main collecties, 2 NOOS collecties en maar liefst 9 express collecties per jaar. In onze main collecties vind je zowel de basics als de trends en altijd in een commercieel jasje gestoken. Ons NOOS programma biedt een groot assortiment van de perfecte jeans tot de fijnste T-shirts of truien in basiskleuren en die van het seizoen. In onze express collecties zie je de nieuwste trends voorbij komen, waardoor wij op elk  moment van het seizoen de juiste stijlen op het juiste moment kunt bieden.

Image by Akshat Sharma

DUURZAAMHEID

Binnen PIECES zijn we elke dag bezig om onze kleding zo sustainable mogelijk te maken. We zijn ons ervan bewust dat de keuzes die we vandaag maken een impact hebben op de toekomst. Duurzaam produceren doen wij o.a. door zoveel mogelijk gebruik te maken van biologisch katoen en gerecyclede materialen zoals recycled polyester. Elke dag leren we en implementeren we onze nieuwe kennis op het gebied van sustainability bij het maken van onze kleding.

Afbeelding duurzaamheid vezels

WAAROM PIECES?

PIECES richt zich in de markt op de jonge vrouw die betaalbare en 'on-trend' kleding koopt en zich laat inspireren door de wereld van nu. Van de leukste accessoires tot de mooiste jurken en truien, PIECES heeft het in huis om je van top tot teen te stylen. Alles voor een fijne prijs en zonder concessies op de kwaliteit. 

DE PIECES-FAMILIE

PIECES in 2003 gestart als een accessoires label. In de tussentijd zijn we flink gegroeid en ontwikkeld tot een volledig head-to-toe kledingmerk waarin we meer dan negen categorieën kunnen bieden zoals knitwear, jurken, winterjassen, denim en accessoires. Ook heeft het merk zich uitgebreid met de nieuwe lijnen PIECES KIDS en PIECES CURVE.

logo-2020_white.png

CONTACT

Heb je interesse in de verkoop van PIECES of heb je een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Joycella van Oosbree

Sales Representative

T: +31650524517

E: joycella.oosbree@bestseller.com

Showroom

Krijgsman 15-18 | 1186 DM | Amstelveen

  • Instagram

Volg ons op Instagram!

@pieces_b2b_nld

bottom of page