logo-2020_white.png

Scroll verder voor meer informatie

PIECES_spring_summer_2021_original_210627_PIECES_AUG_15_1453_.jpg

WIE ZIJN WIJ?

Met onze roots in het Deense familiebedrijf Bestseller, begon de reis van PIECES in 2003 als een accessoires merk. In de tussentijd zijn we flink gegroeid en ontwikkeld tot een volledig kledingmerk waarin we onze klanten meer dan negen categorieën kunnen bieden zoals winterjassen, zwemkleding, accessoires en denim. We spelen in op de vraag in de markt naar speelse, betaalbare trendy kleding voor de jonge individuele vrouw. PIECES inspireert vrouwen en maakt elke look compleet. 

Image by Akshat Sharma

USP'S

  • Gemiddelde mark-up van 3.0

  • 2 NOOS collecties per jaar

  • 9 express collecties per jaar 

  • 6 main collecties per jaar 

  • Een 'head to toe' brand   

  • Speels en 'high on trend'   

  • Altijd op zoek naar innovaties op het gebied van sustainabillity. 

PIECES_spring_summer_2021_original_210627_PIECES_AUG_18_1684_.jpg
PIECES_spring_summer_2021_original_210627_PIECES_AUG_20_1807_.jpg

COLLECTIE

PIECES biedt 6 main collecties, 2 NOOS collecties en maar liefst 9 express collecties per jaar. In onze main collecties vind je zowel de basics als de trends en altijd in een commercieel jasje gestoken. Ons NOOS programma biedt een groot assortiment van de perfecte jeans tot de fijnste T-shirts of truien in basiskleuren en die van het seizoen. In onze express collecties zie je de nieuwste trends voorbij komen, waardoor wij op elk  moment van het seizoen de juiste stijlen op het juiste moment kunt bieden.

PIECES_spring_summer_2021_original_210627_PIECES_AUG_05_0496_.jpg
Image by Akshat Sharma

DUURZAAM

Binnen PIECES zijn we elke dag bezig om onze kleding zo sustainable mogelijk te maken. We zijn ons ervan bewust dat de keuzes die we vandaag maken een impact hebben op de toekomst. Duurzaam produceren doen wij o.a. door zoveel mogelijk gebruik te maken van biologisch katoen en gerecyclede materialen zoals recycled polyester. Elke dag leren we en implementeren we onze nieuwe kennis op het gebied van sustainability bij het maken van onze kleding.

WAAROM PIECES?

PIECES richt zich in de markt op de jonge vrouw die betaalbare en 'on-trend' kleding koopt en zich laat inspireren door de wereld van nu. Van de leukste accessoires tot de mooiste jurken en truien, PIECES heeft het in huis om je van top tot teen te stylen. Alles voor een fijne prijs en zonder concessies op de kwaliteit. 

TWINNING

PIECES richt zich in de markt op de jonge vrouw die betaalbare en on-trend kleding koopt en zich laat inspireren door de wereld van nu. Met LITTLE PIECES als ‘kleine zusje’ van PIECES zullen dezelfde trendy stijlen worden meegenomen in de collecties met de juiste aanpassingen voor kinderkleding. Zo kan jouw mini-me in dezelfde PIECES outfit gekleed gaan als jijzelf.

CONTACT

Heb je interesse in de verkoop van PIECES of heb je een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Areke van de Glind

Sales and Product Responsible

T: +31651225643

E: Areke.glind@bestseller.com

Showroom

Krijgsman 15-18 | 1186 DM | Amstelveen

PIECES_spring_summer_2021_original_210627_PIECES_AUG_19_1767_.jpg