top of page
PIECES_spring_summer_2024_
PIECES_spring_summer_2024_
PIECES_spring_summer_2024_
Pieces logo wit

Met onze roots in het Deense familiebedrijf Bestseller, begon de reis van PIECES in 2003 als een accessoires merk. In de tussentijd zijn we flink gegroeid en ontwikkeld tot een volledig kledingmerk waarin we onze klanten meer dan negen categorieën kunnen bieden zoals winterjassen, zwemkleding, accessoires en denim. We spelen in op de vraag in de markt naar speelse, betaalbare trendy kleding voor de jonge individuele vrouw. PIECES inspireert vrouwen en maakt elke look compleet. 

PIECES_spring_summer_2024_

COLLECTIE

PIECES biedt 6 main collecties, 2 NOOS collecties en maar liefst 9 express collecties per jaar. In onze main collecties vind je zowel de basics als de trends en altijd in een commercieel jasje gestoken. Ons NOOS programma biedt een groot assortiment van de perfecte jeans tot de fijnste T-shirts of truien in basiskleuren en die van het seizoen. In onze express collecties zie je de nieuwste trends voorbij komen, waardoor wij op elk  moment van het seizoen de juiste stijlen op het juiste moment kunt bieden.

  • Gemiddeld sterke mark-up

  • 2 NOOS collecties per jaar

  • 9 express collecties per jaar 

  • 6 main collecties per jaar 

  • Een 'head to toe' brand   

  • Speels en 'high on trend'   

  • Altijd op zoek naar innovaties op het gebied van sustainabillity. 

USP'S

DUURZAAM

PIECES richt zich in de markt op de jonge vrouw die betaalbare en 'on-trend' kleding koopt en zich laat inspireren door de wereld van nu. Van de leukste accessoires tot de mooiste jurken en truien, PIECES heeft het in huis om je van top tot teen te stylen. Alles voor een fijne prijs en zonder concessies op de kwaliteit. 

WAAROM PIECES?

PIECES_spring_summer_2024_

Binnen PIECES zijn we elke dag bezig om onze kleding zo sustainable mogelijk te maken. We zijn ons ervan bewust dat de keuzes die we vandaag maken een impact hebben op de toekomst. Duurzaam produceren doen wij o.a. door zoveel mogelijk gebruik te maken van biologisch katoen en gerecyclede materialen zoals recycled polyester. Elke dag leren we en implementeren we onze nieuwe kennis op het gebied van sustainability bij het maken van onze kleding.

PIECES CURVE

PIECES CURVE is label voor de vrouw die graag mee wil gaan met de laatste trends. Iedere collectie worden er een aantal stijlen van de REGULIERE PIECES collecties geselecteerd die door een gespecialiseerd curve team in Denemarken worden uitgebracht in curve maten.

Waarom PIECES CURVE?

PIECES CURVE verkoopt dezelfde trend stijlen als de reguliere collectie van PIECES. Dit maakt het ook zo uniek ten opzichte van andere curve merken. Wij gaan echt mee met de trends, hierdoor trekken wij ook een jongere doelgroep aan. We hebben 8 main collecties in het jaar, 2 express collectie waar ook curve stijlen worden uitgehaald. Waardoor telkens de laatste trends kunnen worden ingekocht.

USP's

Voor CURVE hebben wij 8 collecties per jaar die aangevuld zijn met express collecties. Daarnaast gaat PIECES CURVE van maat 44 t/m 54.

Op de gehele CURVE lijn hanteren wij dezelfde

aantrekkelijke mark-up als PIECES. 

Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij onderstaande contactgegevens.

PIECES_spring_summer_2024_
PIECES_spring_summer_2024_
Gradiënt achtergrond
PIECES_spring_summer_2024_

CONTACT

Heb je interesse in de verkoop van PIECES of heb je een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Joycella van Oosbree

Sales Representative

T: +31650524517

E: joycella.oosbree@bestseller.com

Showroom

Krijgsman 15-18 | 1186 DM | Amstelveen

Volg ons op Instagram! @pieces_b2b_nld

PIECES_spring_summer_2024_
PIECES_spring_summer_2024_
bottom of page