top of page
VILA ROUGE EDIT White.png

Rouge Edit zet de toon voor hedendaagse mode en combineert op briljante wijze Scandinavische coolheid met Franse chicness. Gestuwd door toewijding en creativiteit, is dit merk klaar om een unieke identiteit te vestigen en een levendige, organische community te creëren.

Met een focus op hoogwaardige materialen en ethische productie, zorgt Rouge Edit ervoor dat elk stuk zowel trendy als verantwoord gemaakt is.

STORY_Direct_ROUGE EDIT_February Delivery01_27_11zon.jpeg

COLLECTIES

Rouge Edit biedt jaarlijks vier collecties aan. De Scandinavische invloed is terug te zien in de minimalistische esthetiek, de cleane lijnen en de nadruk op comfort. Dit wordt gecombineerd met de Franse verfijning, die zich uit in de elegante silhouetten, de vrouwelijke details en de nadruk op kwaliteit. Het resultaat is een stijl die zowel tijdloos als trendy is, geschikt voor elke gelegenheid.

Bij Rouge Edit is oog voor detail van het grootste belang. De stoffen worden zorgvuldig geselecteerd. De afwerking is perfect, met oog voor borduurwerk en subtiele prints. Elk kledingstuk is ontworpen om complimenten te krijgen en een vleugje luxe toe te voegen aan je garderobe.

Rouge Edit is meer dan alleen kleding. Het is een statement. Een statement van vrouwelijkheid, elegantie en individualiteit. Voor vrouwen die weten wat ze willen en die niet bang zijn om hun stijl te laten zien.

STORY_Direct_ROUGE EDIT_December Delivery02_26_11zon.jpeg
STORY_Direct_ROUGE EDIT 02.02_20_11zon.jpeg

THIS IS ROUGE EDIT;

EFFORTLESS CHOICE,

EFFORTLESS EDGE.

FEED_Direct_ROUGE EDIT 01.03_5_11zon.jpeg

CONTACT

Heb je interesse in de verkoop van ROUGE of heb je een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

rougesupportnl@bestseller.com

Joy van der Sande

Sales Representative

T: +316 10024918 

E: joy.sande@bestseller.com

Showroom

Krijgsman 4 | 1186 DM | Amstelveen

Merel Krowinkel

Sales Representative

T: +316 39605980 

E: merel.krowinkel@bestseller.com

bottom of page