top of page
VILA_fall_winter_2023_original_Evoked_Lo

Met hetzelfde DNA als VILA biedt EVOKED vrouwelijke items die comfort bieden en tegelijkertijd het zelfvertrouwen een boost geven. EVOKED VILA is er voor elke modebewuste vrouw met een fun-loving, life-hugging en curvy body shape. De vrouwelijke en trendy items lopen van maat 44 t/m 56 en combineren ultiem comfort, fashion en een commerciële fit.

COLLECTIES

EVOKED biedt vier voororder collecties per jaar waarbij er erg veel aandacht is voor pasvorm, kwaliteit en uitgewerkte details binnen de stijlen. De collecties van EVOKED zijn specifiek ontworpen voor het curvy silhouette. Dit betekent dat de sizing van EVOKED gebaseerd is op een lichaamstype met andere verhoudingen dan de reguliere VILA collecties. Deze focus op design is duidelijk terug te zien in de prachtige ontwerpen, rijke details en fijne pasvormen van de EVOKED items.

USP'S

-Met het bekende VILA handschrift bieden de EVOKED collecties zowel vrouwelijkheid als vernieuwing binnen het plus size segment. EVOKED heeft een belangrijke focus op de grootste fashion trends van het moment met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en aantrekkelijke mark-ups. Daarnaast biedt EVOKED de mogelijkheid om 24/7 online de inkoop bij te sturen via het B2B platform DIRECT

VILA_fall_winter_2024_medium_14096160_viglenda_ss_short_wrap_dress_cur_may.jpg

DUURZAAMHEID

Binnen EVOKED en VILA streven we er naar zoveel mogelijk innovatieve duurzame ontwikkelingen te implementeren in onze business. Zo werken we binnen de EVOKED collecties in een toenemende mate met duurzamere en gecertificeerde materialen zoals Lenzing Eco Vero, Tencel Lyocell en Tencel Modal. Naast de fijne handfeel en draagbaarheid van deze materialen, dragen ze ook bij aan de verduurzaming van VILA als merk. Daarnaast stellen we ambitieuze doelen om verduurzaming te realiseren: een daarvan is dat vanaf 2025 minstens 50% van al het polyester dat we produceren Recycled Polyester dient te zijn. Kortom: perfect zijn we zeker niet, maar we zijn ervan overtuigd dat iedere stap die we maken een stap is in de goede richting.

CONTACT

Heb je interesse in de verkoop van VILA EVOKED of heb je een andere vraag?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Joy van der Sande

Sales Representative

T: +316 10024918 

E: joy.sande@bestseller.com

Showroom

Krijgsman 4 | 1186 DM | Amstelveen

bottom of page