top of page

VILA creeërt feminine fashion met de focus op kwaliteit, design en detail. We streven naar hoge kwaliteit in alles wat we doen. Door te werken met de best mogelijke materialen en elk onderdeel van elk ontwerp zorgvuldig te selecteren. VILA streeft ernaar om het favoriete merk te worden van alle feminine fashionista's. De drie sleutels die passen bij ons merk zijn feminine, sensual and simple

VILA_fall_winter_2023_large_14091640_vielino_knit_sep_14091635_vihinke_skirt_sep_3_sRGB.jp

CONTACT

Heb je interesse in de verkoop van VILA of heb je een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Joy van der Sande

Sales Representative

T: +316 10024918 

E: joy.sande@bestseller.com

Laura Last

Sales Representative

T: +316 13814101

E: laura.last@bestseller.com

Showroom

Krijgsman 4 | 1186 DM | Amstelveen

Image by Akshat Sharma

USP'S

VILA biedt met verschillende collecties door het hele jaar heen de grootste fashion trends op dat moment. Daarnaast brengt VILA een vernieuwende twist op basics in materiaal, kleur en fit. Allemaal trend items met een commerciële fit. VILA biedt aantrekkelijke mark-ups met een sterk rendement.

VILA_fall_winter_2023_large_14091877_vilenina_shirt_oct_14091878_vilenina_pants_oct_4_sRGB
VILA_fall_winter_2023_large_14091859_vilillas_jacket_oct_14091857_vilillas_skirt_oct__sRGB

COLLECTIE

VILA  brengt 8 voororder collecties (MAIN) per jaar uit met de focus op de grootste fashion trends op dat moment. Deze collecties zijn onderverdeeld in Autumn-Winter, Pre-Autumn, Autumn, Winter, Fall, Pre-Spring, Spring en Summer. Het gebruik van duurzamere materialen zie je terug in al deze collecties. Hieraan worden tevens twee NOOS-collecties toegevoegd. De stijlen zijn  allemaal via ons online B2B-platform DIRECT te bestellen. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van al ons beeldmateriaal om online verkoop te stimuleren.

VILA_fall_winter_2023_large_14092068_vipil_dress_aug__sRGB.jpg

DUURZAAMHEID

Binnen VILA streven we er naar zoveel mogelijk innovatieve duurzame ontwikkelingen te implementeren in onze business. Zo werken we binnen de VILA collecties in een toenemende mate met duurzamere en gecertificeerde materialen zoals Lenzing Eco Vero, Tencel Lyocell en Tencel Modal. Naast de fijne handfeel en draagbaarheid van deze materialen, dragen ze ook bij aan de verduurzaming van VILA als merk. Daarnaast stellen we ambitieuze doelen om verduurzaming te realiseren: een daarvan is dat vanaf 2025 minstens 50% van al het polyester dat we produceren Recycled Polyester dient te zijn. Kortom: perfect zijn we zeker niet, maar we zijn ervan overtuigd dat iedere stap die we maken een stap is in de goede richting.

Image by Akshat Sharma

WAAROM VILA?

VILA staat voor vrouwelijkheid met de focus op kwaliteit en design waarbij wij ons laten leiden door de grootste trends, met ontwikkeling op het gebied van duurzaamheid in het achterhoofd. De stijlen hebben een commerciële fit met een aantrekkelijke mark- up. 

Let's get digital

Bij VILA maken we gebruik van een online B2B buying tool; DIRECT. Hier kun je 24/7 stijlen inzien, orders plaatsen, orders terugvinden en packshots downloaden.

Ook heeft VILA NL een eigen Instagramaccount, waar regelmatig op wordt gepost. Hier laten we collectiepresentaties zien, speciale Instagram offers en stijlinspiratie.

VILA_fall_winter_2023_large_14091868_vifeste_dress_sep__sRGB.jpg

ALLE VILA MERKEN

CONTACT

Heb je interesse in de verkoop van VILA of heb je een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Joy van der Sande

Sales Representative

T: +316 10024918 

E: joy.sande@bestseller.com

Showroom

Krijgsman 4 | 1186 DM | Amstelveen

  • Black Instagram Icon

Volg ons op Instagram!

@vila_b2b_nl

bottom of page