top of page
Ontwerp zonder titel.png

VILA creeërt feminine fashion met de focus op kwaliteit, design en detail. We streven naar hoge kwaliteit in alles wat we doen. Door te werken met de best mogelijke materialen en elk onderdeel van elk ontwerp zorgvuldig te selecteren. VILA streeft ernaar om het favoriete merk te worden van alle feminine fashionista's. De drie sleutels die passen bij ons merk zijn feminine, sensual and simple

COLLECTIE

VILA  brengt 8 voororder collecties (MAIN) per jaar uit met de focus op de grootste fashion trends op dat moment. Deze collecties zijn onderverdeeld in Autumn-Winter, Pre-Autumn, Autumn, Winter, Fall, Pre-Spring, Spring en Summer. Het gebruik van duurzamere materialen zie je terug in al deze collecties. Hieraan worden tevens twee NOOS-collecties toegevoegd. De stijlen zijn  allemaal via ons online B2B-platform DIRECT te bestellen. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van al ons beeldmateriaal om online verkoop te stimuleren.

USP'S

VILA biedt met verschillende collecties door het hele jaar heen de grootste fashion trends op dat moment. Daarnaast brengt VILA een vernieuwende twist op basics in materiaal, kleur en fit. Allemaal trend items met een commerciële fit. VILA biedt aantrekkelijke mark-ups met een sterk rendement.

VILA_spring_summer_2024_medium_14099132_VIAMIGA_BIRCH_SKIRT_MAR_14101306_VIMABEL_KNIT_BIRC

DUURZAAMHEID

Binnen VILA streven we er naar zoveel mogelijk innovatieve duurzame ontwikkelingen te implementeren in onze business. Zo werken we binnen de VILA collecties in een toenemende mate met duurzamere en gecertificeerde materialen zoals Lenzing Eco Vero, Tencel Lyocell en Tencel Modal. Naast de fijne handfeel en draagbaarheid van deze materialen, dragen ze ook bij aan de verduurzaming van VILA als merk. Daarnaast stellen we ambitieuze doelen om verduurzaming te realiseren: een daarvan is dat vanaf 2025 minstens 50% van al het polyester dat we produceren Recycled Polyester dient te zijn. Kortom: perfect zijn we zeker niet, maar we zijn ervan overtuigd dat iedere stap die we maken een stap is in de goede richting.

WAAROM VILA?

ALLE VILA MERKEN

VILA staat voor vrouwelijkheid met de focus op kwaliteit en design waarbij wij ons laten leiden door de grootste trends, met ontwikkeling op het gebied van duurzaamheid in het achterhoofd. De stijlen hebben een commerciële fit met een aantrekkelijke mark- up. 

Let's get digital

Bij VILA maken we gebruik van een online B2B buying tool; DIRECT. Hier kun je 24/7 stijlen inzien, orders plaatsen, orders terugvinden en packshots downloaden.

Ook heeft VILA NL een eigen Instagramaccount, waar regelmatig op wordt gepost. Hier laten we collectiepresentaties zien, speciale Instagram offers en stijlinspiratie.

CONTACT

Heb je interesse in de verkoop van VILA of heb je een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Joy van der Sande

Sales Representative

T: +316 10024918 

E: joy.sande@bestseller.com

Showroom

Krijgsman 4 | 1186 DM | Amstelveen

Volg ons op Instagram! @vila_b2b_nl

VILA_spring_summer_2024_medium_14097187_VILIBENA_EGGNOG_DRESS_APR_07_sRGB.jpg
bottom of page