VILA_black.png

Scroll verder voor meer informatie

Vila dames collectie model geruite blouse denim short

WIE ZIJN WIJ?

VILA creeërt feminine fashion met de focus op kwaliteit, design and detail. We streven naar hoge kwaliteit in alles wat we doen. Door te werken met de best mogelijke materialen en elk onderdeel van elk ontwerp zorgvuldig te selecteren. VILA streeft ernaar om het favoriete merk te worden van alle feminine fashionista's. De drie sleutels die passen bij ons merk zijn feminine, sensual and simple

Image by Akshat Sharma

USP'S

VILA biedt met verschillende collecties door het hele jaar heen de grootste fashion trends op dat moment. Daarnaast brengt VILA een vernieuwende twist op basics in materiaal, kleur en fit. Allemaal trend items met een commerciële fit. VILA biedt aantrekkelijke mark-ups met een sterk rendement.

VILA_spring_Vila dames collectie model roze jurk
Vila dames collectie model beige denim vest broek

COLLECTIE

VILA  brengt 8 voororder collecties (MAIN) per jaar uit met de focus op de grootste fashion trends op dat moment. Deze collecties zijn onderverdeeld in Autumn-Winter, Pre-Autumn, Autumn, Winter, Fall, Pre-Spring, Spring en Summer. Het gebruik van duurzame materialen zie je terug in al deze collecties. Hieraan worden tevens twee NOOS-collecties toegevoegd. De stijlen zijn  allemaal via ons online B2B-platform DIRECT te bestellen. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van al ons beeldmateriaal om online verkoop te stimuleren.

Vila dames collectie model blauwe jurk witte t-shirt

DUURZAAMHEID

De duurzaamheidsstrategie van VILA bevat op dit moment drie hoofddoelstellingen:      

 

1. Klimaatpositief zijn betekent dat we meer uitstoot zullen verwijderen dan we uitstoten.


2. Eerlijk voor iedereen betekent dat we gelijkheid, waardigheid en veilige arbeidsomstandigheden voor iedereen zullen bevorderen.


3. Circulair door ontwerp betekent dat we afval omzetten in een waardevolle resource in onze waardeketen.                                             
                                                                     

Op dit moment maakt VILA gebruik van zes duurzame materialen namelijk, Lenzing Eco Vero, Tencel Lyocell en Tencel Modal deze materialen voelen zacht aan en zijn ademend. Daarnaast maakt VILA gebruik van organic katoen, gerecycled katoen en polyester. Organic katoen is beter voor de huid, omdat het geen gifstoffen bevat. De gerecyclede materialen zorgen voor minder materiaal waste en minder water verbruik.

Image by Akshat Sharma

WAAROM
VILA?

VILA staat voor vrouwelijkheid met de focus op kwaliteit en design waarbij wij ons laten leiden door de grootste trends, met ontwikkeling op het gebied van duurzaamheid in het achterhoofd. De stijlen hebben een commerciële fit met een aantrekkelijke mark- up. 

Let's get digital

Bij VILA maken we gebruik van een online B2B buying tool; DIRECT. Hier kun je 24/7 stijlen inzien, orders plaatsen, orders terugvinden en packshots downloaden.

Ook heeft VILA NL een eigen Instagramaccount, waar regelmatig op wordt gepost. Hier laten we collectiepresentaties zien, speciale Instagram offers en stijlinspiratie.

Vila dames collectie model beige set

CONTACT

Heb je interesse in de verkoop van VILA of heb je een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Joy van der Sande

Sales Representative

T: +316 10024918 

E: joy.sande@bestseller.com

Esther Buijs

Sales Representative

T: +31610991712

E: Esther.buijs@bestseller.com

Showroom

Krijgsman 15 - 18 | 1186 DM | Amstelveen

  • Black Instagram Icon

Volg ons op Instagram!

@vila_b2b_nl