top of page
2311_SELECTED_24_MIXED_F015_064.jpg

SELECTED is een internationaal merk voor man en vrouw en vindt zijn oorsprong in Denemarken. Sustainability is onderdeel van ons DNA. We staan ervoor om fashion meer sustainable te maken, onze merk filosofie Responsibly Crafted versterkt hierbij de kracht van SELECTED. Onze visie is om moderne consumenten unieke stijlen van hoogwaardige kwaliteit en met een aantrekkelijke prijs te bieden. We streven er naar om een edgy touch toe te voegen aan onze tijdloze stijlen, om zo aan elke garderobe een aanvulling te zijn. Altijd kijkend naar de laatste trends.

COLLECTIE

USP'S

- Gemiddeld sterke mark-up

- 2 NOOS collecties per jaar 

- 6 main collecties per jaar

- Elke maand EXPRESS collecties 

- High mark-up campagne collecties

 

Ontdek ook onze kenmerkende SELECTED FEMME Curve stijlen in flatterende maten van 44 tot en met 52. Comfortabele tops en broeken, chique jurken en rokken voor elke gelegenheid. Een samengestelde selectie van echte essentials die zijn ontworpen om ook de curvy vrouw zich op haar best te laten voelen. Tevens verantwoord gemaakt met duurzame materialen. 

- 6 pre-order collecties per jaar

- Duurzaam 

- Gemiddeld sterke mark-up

- 24/7 toegang tot B2B- platform DIRECT 

- Gratis beeldmateriaal beschikbaar.

 

Onze producten zijn in hoogwaardige kwaliteit geproduceerd door het gebruik van duurzame vezels. Deze zijn vermeld op onze product tags om bewuste keuzes te stimuleren. 

DUURZAAMHEID

Sustainability is onderdeel van ons DNA. We staan ervoor om fashion meer sustainable te maken, onze merk filosofie Responsibly Crafted versterkt hierbij de kracht van SELECTED. Het begint bij ons al bij de manier hoe we ontwerpen, produceren en werken met onze fabrikanten. Elke dag blijven we leren, ontdekken, veranderen en verbeteren. Om te bewijzen dat trendy kleding ook duurzaam geproduceerd kan worden. Elke dag zijn we meer sustainable dan gisteren.

WAAROM
SELECTED FEMME?

SELECTED FEMME is fierce and vibrant with styles rooted in quality, but always a splash of excitement to stand out. Our Femme collections are within the contemporary style, but always with high attention to detail to enable an expression of individual style. 

SELECTE FEMME CURVE

SELECTED FEMME CURVE is gemaakt voor elke curvy vrouw die geniet van het leven, de mode wereld en daarnaast de vrouwlijke silhouetten omarmt.

Ontdek onze signature SELECTED FEMME elegantie in curve flatterende maten die gaan van maat 44 tot en met 52. Een combinatie van onder andere CORE collection styles die zo aangepast zijn dat ze erg comfortabel zitten, en je er daarnaast ook goed uitziet. 

Image by Akshat Sharma

USP's

  •  6 collecties per jaar / RRP is het zelfde als  SELECTED FEMME

  • CURVE maten mogelijk voor Express 

  • CURVE maten beschikbaar voor geselecteerde CORE stylen

  • Gebaseerd op een goede sell-through en focus groepen

  • 2 jaar ervaring in productie

  • Gepast door curve modellen

  • De stylen die je bij CORE ook kan krijgen

  • Kleine en grote assortimenten beschikbaar

  • Zelfde assortimenten op alle categorien.

16094995_16095242_1.jpg

CONTACT

Heb je interesse in de verkoop van SELECTED FEMME of heb je een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Frankie Vestjens

Sales Representative

T: +31204564413

E: frankie.vestjens@bestseller.com

Esmee Waaijer

Sales Representative

T: +

E: esmee.waaier@bestseller.com

Lonneke Vermeulen

Sales Representative

T: +

E: lonneke.vermeulen@bestseller.com

Showroom

Krijgsman 4 | 1186 DM | Amstelveen

Volg ons op Instagram! @selectedfemme_b2b_nl

bottom of page