Selected-Femme-Logo_black.png

Scroll verder voor meer informatie

banner selected femme 2.png

WIE ZIJN WIJ?

SELECTED is een internationaal merk voor man en vrouw en vindt zijn oorsprong in Denemarken. Sustainability is onderdeel van ons DNA. We staan ervoor om fashion meer sustainable te maken, onze merk filosofie Responsibly Crafted versterkt hierbij de kracht van SELECTED. 
Onze visie is om moderne consumenten unieke stijlen van hoogwaardige kwaliteit en met een aantrekkelijke prijs te bieden. We streven er naar om een edgy touch toe te voegen aan onze tijdloze stijlen, om zo aan elke garderobe een aanvulling te zijn. Altijd kijkend naar de laatste trends.

Image by Akshat Sharma

USP'S

- 6 pre-order collecties per jaar

- Duurzaam 

- Gemiddelde mark-up 3.0

- 24/7 toegang tot B2B- platform DIRECT 

- Gratis beeldmateriaal beschikbaar.

 

Onze producten zijn in hoogwaardige kwaliteit geproduceerd door het gebruik van duurzame vezels. Deze zijn vermeld op onze product tags om bewuste keuzes te stimuleren. 

SELECTED-FEM_fall_winter_2021_original_2021_01_05 SEL Femme Model LOOKBOOK6460.jpg
banner selected femme 1.png

COLLECTIE

Gemiddelde MU 3.0 

- 2 NOOS collecties per jaar 

- 6 main collecties per jaar

- Elke maand EXPRESS collecties 

- High mark-up campagne collecties

 

Ontdek ook onze kenmerkende SELECTED FEMME Curve stijlen in flatterende maten van 44 tot en met 52. Comfortabele tops en broeken, chique jurken en rokken voor elke gelegenheid. Een samengestelde selectie van echte essentials die zijn ontworpen om ook de curvy vrouw zich op haar best te laten voelen. Tevens verantwoord gemaakt met duurzame materialen. 

banner selected femme 3.png

DUURZAAMHEID

Sustainability is onderdeel van ons DNA. We staan ervoor om fashion meer sustainable te maken, onze merk filosofie Responsibly Crafted versterkt hierbij de kracht van SELECTED. Het begint bij ons al bij de manier hoe we ontwerpen, produceren en werken met onze fabrikanten. Elke dag blijven we leren, ontdekken, veranderen en verbeteren. Om te bewijzen dat trendy kleding ook duurzaam geproduceerd kan worden. Elke dag zijn we meer sustainable dan gisteren.

Image by Akshat Sharma

WAAROM
SELECTED FEMME?

SELECTED FEMME is fierce and vibrant with styles rooted in quality, but always a splash of excitement to stand out. Our Femme collections are within the contemporary style, but always with high attention to detail to enable an expression of individual style. 

SELECTED-FEM_fall_winter_2021_original_2020_12_03 SEL Femme model LOOKBOOK1910.jpg

CONTACT

Heb je interesse in de verkoop van SELECTED FEMME of heb je een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Irma Schonewille

Sales Representative

T: +31683444898

E: irma.schonewille@bestseller.com

Asha Sipman

Sales Representative

T: +31651225078

E: asha.sipman@bestseller.com

Showroom

Krijgsman 4 | 1186 DM | Amstelveen

banner selected femme 5.png