top of page
JJXX logo zwart

Tess Stamsnijder // Sales Representative

T: +31630991960 E: Tess.stamsnijder@bestseller.com

WIE ZIJN WIJ?

There’s a new girl in town! Na 30 jaar mannen, is het eindelijk tijd voor de vrouwen. JACK&JONES breidt uit met zijn grootste project tot nu toe – JACK&JONES vrouwen, oftewel: JJXX. Dit nieuwe merk richt zich op de jonge vrouw tussen 18 en 28 jaar. De JJXX’er is dedicated, energetic, strong en social. De passie, ideeën en jaren van ervaring binnen JACK&JONES zijn vertaald naar dit stoere en kleurrijke merk. JJXX makes the ordinairy extraordinairy.

Image by Akshat Sharma

USP'S

 • Stoer, uniek en kleurrijk

 • Full category driven and denim is our core business

 • Go-to-items in combinatie met high fashion

 • 80% van de collectie is nabestelbaar! (NOOS)

 • Sterke mark-up en rendement

 • 6 collecties per jaar

 • 7 perfecte jeansfits

 • 125 verschillende varianten van de jeans

 • Levering gemiddeld binnen 3 werkdagen

 • 24/7 toegang tot DIRECT platform

JJXX_ongoing_large_JJXX_AW23_DNA_02k.jpg
JJXX_ongoing_large_JJXX_AW23_DNA_02f.jpg

COLLECTIE

JJXX is in alle categorieën voorzien en is vanuit de kern een echt denim merk. De collecties hebben een stoere, onderscheidende uitstraling en zitten vol met opvallende kleuren.

 

JJXX heeft 6 collecties per jaar waarvan 80% nabestelbaar is (NOOS). De ESSENTIALS collectie wordt 2 keer per jaar gepresenteerd (go-to items), de MAIN collectie (trend & fashion) 4 keer en de TREND CAPSULES (high fashion) ook 4 keer per jaar.

Onze jeans zijn er in 7 perfecte fits (Skinny, Slim, Straight, Mom, Loose, Wide en Bootcut) en worden in 125 (!) varianten aangeboden. Denk hierbij aan verschillende wassingen, kleuren en materialen. De RRP is vanaf €29,99 t/m €99,99. 

Er een breed aanbod van pants. De fits hiervan zijn gedefinieerd in drie afmetingen: middel, kruis en heup. De RRP van de pants is vanaf €29,99 t/m €59,99.

Ook is er een breed assortiment aan knits waarin verschillende materialen worden gebruikt. RRP €26,99 t/m €139,99 voor een cashmere knit.

 

Afbeelding JJXX outfit Dames

DUURZAAMHEID

Bij de productie van alle producten wordt er gestreefd om recycled, organisch en duurzaam groeiende materialen te gebruiken wanneer dit mogelijk is. In 2025 zal 53% van ons katoen duurzaam zijn. Samen met JACK&JONES wordt er flink geïnvesteerd in duurzame katoentelers. JJXX gaat uit van de gedachte dat duurzaamheid niet alleen in het materiaal en de communicatie zit, maar juist dat duurzaamheid een manier van produceren is en wie je kiest om samen mee te werken. Duurzaamheid zit in de kwaliteit.

Image by Akshat Sharma

WAAROM JJXX?

Dit nieuwe merk heeft haar kwaliteit te danken aan 30 jaar ervaring binnen JACK&JONES. Het is stoer, sterk, ernergiek, positief en van hoge kwaliteit met een nieuwe twist. JJXX biedt onmisbare essentials en daarnaast een high fashion collectie om on top of your game te zijn. Er ligt een focus op denim (in het bijzonder op onze jeans) voor een aantrekkelijke prijs. Met een 'never out of stock en never out of style mindset' is JJXX een onmisbaar merk in je assortiment. 

JJXX_ongoing_large_JJXX_AW23_DNA_01g.jpg

CONTACT

Heb je interesse in de verkoop van JJXX of heb je een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Tess Stamsnijder

Sales Representative

T: +31630991960

E: Tess.stamsnijder@bestseller.com

Showroom

Krijgsman 4 | 1186 DM | Amstelveen

 • Instagram

Volg ons op Instagram!

@jjxx_b2b_nl

bottom of page