top of page

Een terugblik op Studio B.

De eerste editie van het BESTSELLER event Studio B. heeft afgelopen 27 maart plaatsgevonden. We blikken terug op een geslaagde dag!

Studio B.

Studio B. stond in het teken van de negen premium merken van BESTSELLER bestaande uit: Y.A.S., Selected FEMME, Selected HOMME, PREMIUM, R.D.D., ROUGE, AWARE, OBJECT en Lil’ Atelier.



Het event vond plaats op de prachtige locatie Oranjerie Hydepark in Doorn waar alle merk vertegenwoordigers de collecties voor het najaar presenteerden.


Trends en collecties voor het nieuwe seizoen werden bekeken en besproken onder het genot van wat drinken en zoete tapas.


Niels te Hennepe Sales Representative bij Selected Homme zegt:

“Ik vond het erg fijn om ons merk Selected Homme te kunnen vertegenwoordigen tijdens Studio B. Voor ons fijn om klanten te woord te kunnen staan en voor de klanten een leuke manier om kennis te maken met Selected Homme onder het genot van een hapje, drankje en onze collectie.”


Live drawing

Tijdens het Studio B. event werd er live getekend door Rose de l ’Avenue. Zij tekende gedurende deze dag prachtige portretten van iedereen die langs kwam.


Lees hier meer over de negen premium merken van BESTSELLER.






17 weergaven

Commentaires


bottom of page