top of page

ONLY SHOES is hét schoenen label van de ONLY groep! Wij staan voor een geweldige pasvorm, betaalbare stijlen en de nieuwste trends. ONLY SHOES levert gewoon fantastische schoenen aan authentieke, jonge vrouwen. 

USP'S

  • ONLY SHOES heeft 2 main collecties per jaar waarin de laatste trends op footwear gebied worden vertaald naar commerciële stijlen, van goede kwaliteit en voor scherpe prijzen. Naast deze 2 main collecties zijn er nog 2 capsule collecties met booster drops.
     

  • Verder hebben wij een grote selectie NOOS stylen die op elk moment, per maat, op ons B2B platform kunnen worden aangevuld.

Waarom ONLY 

 SHOES

  • ONLY SHOES biedt 2 main en 2 booster collecties per jaar

  • Uitgebreid NOOS programma

  • Sterke marges

  • Groot aanbod in verschillende stylen

  • Prijzen van RRP 24.99 t/m 69.99

Duurzaamheid

Het creëren van een duurzame toekomst voor de mode industrie heeft hoge prioriteit en ook ONLY SHOES neemt hierin grote stappen vooruit. Wij streven naar het maken van de beste keuzes voor onze planeet, zonder concessie te doen aan onze geweldige producten. Het grootste deel van de collectie is gemaakt van PU, een hoogwaardig vegan alternatief voor leer. Waar mogelijk gebruiken wij gerecyclede materialen.

Collectie

Van pumps tot sneakers en van ballerina’s tot hiking boots: ONLY SHOES heeft het allemaal. Afhankelijk van de levermaand bevat de collectie: pumps, slingbacks, stilettos, sandalen, platform schoenen, loafers, kitten heels, ballerina’s, sneakers, wandel schoenen, chelsea boots…

Kortom: voor ieder wat wils!

 

RRP prijzen varieren van 24.99 voor sandalen, 29.99 voor sneakers tot 69.99 voor hoge laarzen.

Er is keuze uit 2 assortimenten: A12 (maat 36 t/m 41) en A16 (maat 35 t/m 43).

Bekijk hieronder de video om te zien hoe ons B2B platform DIRECT werkt. Je kunt makkelijk de collecties bekijken en zelf orders plaatsen. Ook kun je live onze collectiepresentaties volgen.

Direct

Heb je interesse in de verkoop van ONLY SHOES of heb je een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Onno Wijma

Country Sales Manager

T: +31204564555

E: Onno.wijma@bestseller.com

 

Showroom

BESTSELLER Wholesale Benelux B.V.

Krijgsman 15-18, 1186 DM

Amstelveen

Contact

bottom of page