top of page

WIE ZIJN WIJ?

Het sportlabel ONLY PLAY is sinds 2006 een begrip in de markt. ONLY PLAY mixt sportswear met de laatste mode trends.  Met onze sterke combinatie in training en leisure, dichtten wij het gat tussen fashion en function. Elke ONLY PLAY collectie bestaat uit een combinatie tussen hard training, soft training en leisure.

Image by Akshat Sharma

USP'S

  • 4 hoofdcollecties 

  • 2 collecties voorzien van booster drops met een sterke mark up

  • Naast commercieel sterke stijlen kunnen alle drops worden ondersteund met digitaal marketing-materiaal en de mogelijkheid tot gepersonaliseerde content.

ONLY-PLAY_fall_winter_2023_large_LOOK_06_746.jpg

COLLECTIE

Voor de perfecte mix tussen fashion en trendy sportswear biedt ONLY PLAY:

NOOS

Dit is het NOOS programma, waar je gedurende het gehele jaar de basis stijlen van ONLY PLAY los per maat kunt nabestellen tegen een scherpe prijs en een sterke marge. De NOOS collectie bestaat uit de basis stijlen met daarnaast elk half jaar een nieuwe drop waarin alle seasonal kleuren worden gepresenteerd.

Performance

Dit programma representeert het Running, Biking, Training en Athleisure oftewel soft training programma van ONLY PLAY. Deze collecties worden 2x per jaar gepresenteerd en opgevolgd met een uitgebreid NOOS programma waar alle stijlen in het seizoen los per maat worden aangeboden.

Curvy

De ONLY PLAY CURVY collectie wordt aangeboden in de maten 40/42 tot en met 52/54 waar de volledige collecties in pasvorm zijn aangepast op de dame met curves. De stijlen uit de ONLY PLAY CURVY collectie zijn ook terug te vinden in de ONLY PLAY collectie en worden ook ontworpen naar de laatste fashion- en sport trends.

ONLY-PLAY_fall_winter_2023_large_LOOK_03_381.jpg

DUURZAAMHEID

Het creëren van een duurzame toekomst in de sport industrie heeft hoge prioriteit. Onze strategie is erop gericht om zo snel mogelijk, zo duurzaam mogelijk te worden. Er wordt altijd gestreefd naar minimaal 50% organische, gerecyclede en vernieuwde materialen. Dit is te herkennen aan de LIFE hangtags op de stijlen.

Image by Akshat Sharma

WAAROM ONLY PLAY?

  • ONLY PLAY biedt 4 collecties per jaar

  • Uitgebreid NOOS programma in hard training & soft training

  • Sterke marges

  • Prijzen van RRP €12,99 t/m €69,99

  • Ons B2B platform - 24/7 beschikbaar

ONLY-PLAY_fall_winter_2023_large_LOOK_04_501.jpg

DIRECT

Bekijk hieronder de video om te zien hoe ons B2B platform DIRECT werkt. Je kunt makkelijk de collecties bekijken en zelf orders plaatsen. Ook kun je live onze collectiepresentaties volgen.

CONTACT

Heb je interesse in de verkoop van ONLY PLAY of heb je een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Kirsten Vrijbloed

Country Sales Responsible

T: +31657566943

E: Kirsten.vrijbloed@bestseller.com

 

SHOWROOM

BESTSELLER Wholesale Benelux B.V.

Krijgsman 15-18, 1186 DM

Amstelveen

  • Instagram

Volg ons op Instagram!

@onlyplay_b2b_nl

bottom of page