ONLY_MATERNITY_LOGO_WHITE.png

Scroll verder voor meer informatie

ONLY-MATERNI_spring_summer_2022_large_LOOK_14_1026.jpg

WIE ZIJN WIJ?

ONLY MATERNITY is het nieuwe go-to fashion label voor de stijlvolle mom-to-be, opgericht in 2021 als onderdeel van het ONLY-huis. Met onze passie voor mode, streven we ernaar om betaalbare stijlen te creëren voor de moderne aanstaande moeder waarin zij zich zelfverzekerd en op haar gemak voelt. Onze modieuze zwangerschapskleding laat je er op een moeiteloze manier geweldig uitzien met trendy stijlen die aan al je wensen voldoen. De zwangere ONLY mom-to-be heeft een speelse houding, een eigen kijk op het leven en mode én een liefde voor denim.

Image by Akshat Sharma

USP'S

ONLY MATERNITY heeft 8 collecties per jaar waarin de laatste trends tot commerciële stijlen vertaald worden. Wij bieden een breed scala aan modecapsules voor elke maand van het jaar, geselecteerd uit de 8 hoofdcollecties van ONLY.

Onze collecties zijn gebaseerd op de best presenterende en trending ONLY-stijlen. We bieden onze klanten de nieuwste mode met opvallende items, zodat de mom-to-be er altijd en overal geweldig uit ziet.

ONLY-MATERNI_spring_summer_2022_large_LOOK_01_059.jpg

COLLECTIE

De prijzen van onze producten zijn afgestemd op de ONLY categorieën.

Denim – RRP €26,99 – €59,99
Tops – RRP €14,99 – €39,99
Knits – RRP €19,99 – €39,99
Outerwear – RRP €39,99 – €119,99

 

Met ONLY MATERNITY focussen we ons op optimaal comfort voor de mom-to-be door het creëren van de perfecte pasvorm voor de groeiende buik.

 

MATEN: XS (34) – S (36) – M (38) – L (40) – XL (42) – XXL (44/46)

 

DUURZAAMHEID

ONLY MATERNITY neemt stappen vooruit naar een meer duurzame toekomst. Onze ambitie is om mode vooruit te helpen op een duurzamere manier. We willen anticiperen op positieve veranderingen in het milieu door duurzamere vezels in onze productontwikkelings- en sourcingprocessen te implementeren. Dit zonder concessies te doen aan een geweldige modewereld.

Image by Akshat Sharma

WAAROM
ONLY MATERNITY?

Bij ONLY MATERNITY vind je altijd de nieuwste modetrends en kleding voor elke gelegenheid. Met onze liefde voor denim, scherpe prijzen en trendy collecties is ONLY MATERNITY het nieuwe go-to fashion label voor de stijlvolle mom-to-be!

CONTACT

Heb je interesse in de verkoop van ONLY MATERNITY of heb je een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Toos Nauta

Sales Responsible

T: +31618317310

E: toos.nauta@bestseller.com

Showroom

Krijgsman 15 | 1186 DM | Amstelveen