ONLY_Carmakoma_logo_white_rev2.png

Scroll verder voor meer informatie

WIE ZIJN WIJ?

ONLY CARMAKOMA ontwerpt en produceert modieuze collecties voor de curvy, trendbewuste jonge vrouw maat 42-54. De handtekening is een stijlmix van rebels denim, rock chique glamour, vrouwelijke zoetheid en sexy details.

Image by Akshat Sharma

USP'S

Er zijn 8 collecties per jaar met elk een gecoördineerde, maandelijkse trendcapsule. Deze capsules schetsen de snelle mode van het seizoen met volledige productlijnen  van denim, rockchick en vrouwelijke zoetheid.  Daarnaast bieden wij een aantrekkelijke mark-up van 3.0

210804_only_carmakoma_aw_08_0829.jpg

COLLECTIE

ONLY CARMAKOMA biedt een brede productlijn die uniek is door de hippe, stoere maar toch commerciële collecties die veel verschillende klanten en dus ook consumenten kan bedienen. Er zijn 8 voororder collecties. ONLY CARMAKOMA biedt volledige collecties in maat 42-54 tegen de meest aantrekkelijke prijzen en we doen geen concessies aan de pasvorm, kwaliteit of afwerking.

 

 

DUURZAAMHEID

Met ONLY CARMAKOMA's nieuwe SUSTAINABILITY-initiatief begeleiden zij de klant naar de producten die onze duurzame koplopers zijn geworden. De fabrikanten van ONLY CARMAKOMA hebben deze producten gekozen vanwege hun inzet voor duurzaamheid en omdat hun productienormen voldoen aan zowel milieuvriendelijke als eerlijke criteria die verder gaan dan de wettelijke vereisten

Image by Akshat Sharma

WAAROM
ONLY CARMAKOMA?

ONLY CARMAKOMA is gepassioneerd en volledig toegewijd aan het creëren van stijlen met het curvy silhouet in gedachten. Daarnaast kan het merk meeliften op de Core business van ONLY, namelijk denim. Mede hierdoor is het mogelijk een ‘Never Out of Stock’ pakket aan te bieden met veel verschillende kwaliteiten van jeans voor lage prijzen. ONLY CARMAKOMA heeft altijd het beste product in gedachten; daarom kiezen we voor de fijnst mogelijke stoffen en oplossingen, zodat onze eindgebruikers waar voor hun geld voelen.

CONTACT

Heb je interesse in de verkoop van VERO MODA CURVE of heb je een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Julia Franke

Sales Representative

T: +31630993612

E: Julia.franke@bestseller.com

Showroom

Krijgsman 15 - 18 | 1186 DM | Amstelveen