top of page

WIE ZIJN WIJ?

ONLY is één van de meest toonaangevende denimmerken in Europa.  Waar het ons om gaat is geweldige pasvorm, betaalbare stijlen en gewoon geweldige denim. We leveren fast fashion met een twist, voor jonge vrouwen die focussen op vrouwelijke kracht, zelfvertrouwen en stijl. 

Image by Akshat Sharma

USP'S

ONLY heeft 8 collecties per jaar waarin de laatste trends tot commerciële stijlen vertaald worden. Stijlen met een goede kwaliteit voor steengoede prijzen. Naast 8 main collecties biedt ONLY ook express collecties waar er wordt ingespeeld op de nieuwste trends. Daarnaast biedt ONLY aantrekkelijke marges en sterk rendement.

 

In onze collecties vind je een sustainable lijn genaamd 'LIFE'. Deze lijn hanteert dezelfde prijsklasse als de andere stijlen in de collectie. NOOS: Onze beste styles die het hele seizoen zijn na te bestellen per maat. Seasonal and all year NOOS.

ONLY_fall_winter_2023_large_221121_ONLY_MAIN_#5_ECO_LOVER_02_3306.jpg

VERSCHIL RETAIL EN WHOLESALE

ONLY heeft een hoge naamsbekendheid vanwege de ONLY winkels. Deze winkels bieden een collectie aan die aansluit op retail. Tussen de retail- en wholesale verkooppunten zit hierdoor een groot verschil. Voor wholesale verkooppunten hebben we nog meer keus, verschillende prijspunten, meer trends en unieke stijlen. 

 

Waarom wholesale verkooppunt worden:

  • Fashion die snel doorverkoopt dus hoge doorverkoop

  • Goed rendement

  • Beste business partner voor onze klanten

  • Grote keus aan trendy stijlen

  • Express collecties waardoor je altijd de laatste trends in huis hebt

  • Speciaal ontwikkelde collecties voor onze wholesale klanten in Nederland, Main collecties als wel Express én Stock stijlen

  • Op maat gemaakt Shop In Shop concept

Bij ONLY willen we de beste business partner zijn voor onze klanten. Dat wil zeggen dat we de beste leverancier willen zijn, de beste producten willen maken en er voor zorgen dat jij, onze klant, het meest verdient met ONLY door middel van hoge doorverkopen en ongekend sterke marges.

ONLY_fall_winter_2023_large_221121_ONLY_MAIN_#5_FALL_IN_LOVE_04_2569_v1.jpg

COLLECTIE & RRP PRIJZEN

ONLY brengt 8 collecties per jaar uit en heeft 3 verschillende maat assortimenten, een A box (focus op maat S) een NC box (focus op maat M) en een M box (focus op L). Daarnaast zijn er NOOS en express collecties beschikbaar.

 

ONLY heeft een focus van 100% op product, trends, kwaliteit en natuurlijk ook op de prijs met sterke marges. RRP prijzen lopen van €9,99 voor een T-shirt, €39,99 voor een jeans. Jackets tussen €39,99 - €49,99 en knits van €29,99 tot €39,99. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ons.

ONLY_fall_winter_2023_large_221121_ONLY_MAIN_#5_OCTOBER_02_4142.jpg
We care about the future transparant.png

DUURZAAMHEID

ONLY neemt stappen vooruit naar een meer duurzame toekomst. Onze ambitie is om mode vooruit te helpen op een duurzamere manier. We willen anticiperen op positieve veranderingen in het milieu door duurzamere vezels in onze productontwikkelings- en sourcingprocessen te implementeren. Dit zonder concessies te doen aan een geweldige modewereld.

DIRECT

DIRECT is onze B2B tool en kosteloos te gebruiken voor alle klanten. Deze tool geeft je 24/7 inzicht in je actuele orders en met onze mobiele app kan je altijd en overal voorraden inzien en orders plaatsen. Daarnaast biedt DIRECT de mogelijkheid om content te downloaden op orderniveau. Dit maakt zoeken en downloaden op stijlnummer overbodig. Met DIRECT organiseren we 360-events waar we online en offline met elkaar combineren. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van trendpresentaties, livestreams en webinars.

 

Image by Akshat Sharma

WAAROM ONLY?

Je hebt net het online universum van één van de coolste internationale modemerken betreden! Waarschijnlijk wist je dat al, maar als je dat niet het geval is, kom je er meteen achter. Bij ONLY vind je altijd de nieuwste modetrends en kleding voor elke gelegenheid. We geloven niet dat slechts één bepaalde stijl ons definieert. Wij zijn ervan overtuigd dat onze speelse houding leidend is bij onze keuzes op het gebied van mode.

 

Bij ONLY vind je een veelvoud aan verschillende stijlen om jezelf volledig te kunnen uiten. Als je op zoek bent naar de nieuwste jurken, jeans, accessoires of coole jassen. Geen zorgen! Wij hebben het allemaal. Toon je vrouwelijke kant met pastelkleuren of bloemenprints en je edgy attitude met leren items of distressed denim. Het is helemaal aan jezelf! Hier vind je alles wat je nodig hebt om je garderobe een major upgrade te geven.

ONLY_fall_winter_2023_large_221121_ONLY_MAIN_#5_IVY_LEAGUE_04_0472.jpg

ALLE ONLY BRANDS

ONLY_MATERNITY_LOGO_WHITE.png
ONLY_SHOES_white_logo.png
ONLY_Carmakoma_logo_white_rev2.png
ONLY.WHITE.png
ONLY&SONS_Logo_White.png
KIDS_ONLY_white.png

CONTACT

We hebben een zeer ervaren sales team, de beste in de markt die altijd met jou en onze andere klanten mee denkt.

 

Heb jij een winkel en heb je interesse in de verkoop van ONLY of heb je een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Isabelle van Dop 

Sales Representative

T: +31204564597

M: +31630961888

E: isabelle.dop@bestseller.com

Sven van Westen

Sales Representative

T: +31204564473

M: +31658714005

E: sven.westen@bestseller.com

Showroom

Krijgsman 15 - 18 | 1186 DM | Amstelveen

  • Instagram

Volg ons op Instagram!

@only_b2b_nl

bottom of page