Nameit_white.png

Scroll verder voor meer informatie

NAME-IT kindercollectie modellen witte top rok geprinte set

WIE ZIJN WIJ?

NAME IT ontwerpt mooie en betaalbare kinderkleding voor kinderen die weten wat ze willen. In de collecties speelt denim de hoofdrol en wordt altijd de hoogste prioriteit gegeven aan veiligheid, comfort en kwaliteit. Het merk wil de toekomst van kinderkleding samen duurzamer maken en is er van overtuigt dat we Better Together zijn.

Image by Akshat Sharma

USP'S

  • 6 collecties per jaar

  • Uitgebreid NOOS Programma

  • Maatassortimenten 56/74, 80/110 en 116/152

  • Sustainable collecties

  • Krachtige mark up en sterk rendement

  • 24/7 B2B platform

  • Extra express collecties

NAME-IT kindercollectie modellen denim jurk witte t-shirt witte jurk
NAME-IT kindercollectie modellen geprinte jurk witte t-shirt geprinte rok

COLLECTIE

NAME IT heeft 6 collecties per jaar met extra express collecties. De maat assortimenten lopen vanaf maat 50 t/m 164. Daarnaast is er een groot NOOS programma beschikbaar.

 

Prijzen lopen van €7.99 / €16.99 voor een top, €24.99 / €36.99 voor een jeans, €19.99 / €34.99 voor een knit en €26.99 / €69.99 voor een jas met een gemiddeld sterke mark-up. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

NAME-IT kindercollectie modellen gestreepte jurk gestreept pakje

DUURZAAMHEID

NAME IT ambieert om de meest duurzame keuze op het gebied van kindermode te zijn en wil duurzame mode leuk maken. Daarnaast wil NAME IT oneerlijke arbeidsomstandigheden verbeteren en de negatieve effecten op het milieu vanuit de toeleveringsketen minimaliseren. De afgelopen jaren zijn hier dan ook grote stappen in gemaakt. Het streven is om elke collectie duurzamer te maken dan de vorige, zonder in te leveren op kwaliteit, design of expressie.

 

In 2020 is de Better Together campagne gelanceerd. “Better Together is een zeer belangrijke campagne voor ons, omdat we betere omstandigheden willen creëren voor het milieu, de fabrikanten en de kinderen die onze kleding zullen dragen. We willen de planeet in de best mogelijk conditie achterlaten voor de volgende generatie – de kinderen – waar het bij NAME IT om draait”, aldus Matilde Louise Damsgaard, Marketingmanager bij NAME IT.

Image by Akshat Sharma

WAAROM

NAME IT?

NAME IT biedt kinderkleding voor zowel baby, mini, als kids. NAME IT Baby (0 – 9 maanden) biedt comfortabele babykleding met een focus op veiligheid, kwaliteit en de laatste trends.

 

NAME IT Mini (1 – 5 jaar oud) biedt coole kleding voor kleine avonturiers met de nadruk op persoonlijkheid, draagcomfort en duurzame stoffen.

 

NAME IT Kids (6 – 12 jaar oud) biedt trendy items voor de actieve kinderen die veel bewegingsvrijheid nodig hebben en een eigen stijl beginnen te ontwikkelen.

NAME-IT kindercollectie model denim jurk blauze top

CONTACT

Heb je interesse in de verkoop van NAME IT of heb je een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Jasmin van Netten

Sales responsible

T: 06-30855510

E: jasmin.netten@bestseller.com

Showroom

Krijgsman 4 | 1186 DM | Amstelveen

  • Instagram

Volg ons op Instagram!

@nameit_b2b_nl