top of page
mama;licious logo wit

MAMALICIOUS is een Deens merk voor zwangerschapsmode, opgericht in 2005 als onderdeel van de BESTSELLER-familie. Onze missie is om moeders te voorzien van kleding die hen ondersteunt van zwangerschap tot moederschap, zonder concessies te doen aan pasvorm, stijl en functionaliteit. We streven naar beschikbaarheid en integriteit omdat we beseffen dat onze klanten waarde hechten aan onze deskundigheid. Daarom zetten we ons dagelijks in om uit te blinken in ons vakgebied.

Collectie

Wij hebben 6 collecties per jaar:

 1. Pre-Spring/spring/outerwear/swimwear

 2. Spring/summer/occasion

 3. AW basics/lingerie/high mark-up styles

 4. Pre-autumn/autumn/outerwear

 5. Autumn/winter/knit/party/bags

 6. SS basics/lingerie/high mark-up styles

 

Met 20 jaar ervaring leveren we een uitgebreid en gevarieerd assortiment, variërend van tops, denim en jurken tot gelegenheidskleding, lingerie en alles daar tussenin. Onze collectie omvat functionele en vrouwelijke kleding, geschikt voor zwangerschap en borstvoeding, met stijlen die gedragen kunnen worden tijdens en na de zwangerschap. Bovendien bieden we een uitgebreid NOOS-programma aan, zodat je altijd kunt rekenen op een stabiele basis in onze selectie.

 

USP's

 • 6 collecties per jaar

 • Sustainable

 • Groot NOOS programma

 • Extra express programma's

 • Gemiddelde sterke marges

mama;licious foto buik
MAMALICIOUS_fall_winter_2024_large_MATHILDE_01_1844.jpg

With you, All the way

Before. During. After.

Duurzaamheid 

We omarmen het moederschap, terwijl we ook streven naar hoogwaardige en duurzame mode. Tegenwoordig bestaat minstens 75% van onze collectie uit merkvezels en gecertificeerde materialen. We blijven echter streven naar verbetering. Daarom gebruiken we 70% gerecycled polyester in onze producten.

Ons doel is om 50% van ons katoen te laten bestaan uit biologisch, gerecycled of in-conversie katoen, terwijl 90% van onze viscose afkomstig is van gecertificeerde of merkvezels zoals LENZING™ en ECOVERO™. We blijven ook het EU Ecolabel implementeren in meer van onze producten. Daarnaast zullen we voortdurend nieuwe, innovatieve materialen en vezels verkennen en gebruiken, zoals Flax BioFibre™, een vezel vervaardigd uit landbouw- of voedselafval.

Een deel van ons katoen blijven we rechtstreeks inkopen via het direct-to-farm project. Op deze manier hebben we volledige transparantie over de herkomst van onze grondstoffen en ondersteunen we lokale gemeenschappen. Onze inspanningen zijn in lijn met het doel van BESTSELLER om ons voor te bereiden op een circulaire toekomst.

Waarom
MAMALICIOUS?

Onze visie is om trendy kleding van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen aan te bieden aan alle moeders, of ze nu zwanger zijn of borstvoeding geven. Met ons assortiment streven we ernaar om een moderne levensstijl te ondersteunen en tegelijkertijd te voldoen aan de behoeften van milieubewuste vrouwen.

Contact

Heb je interesse in de verkoop van MAMALICIOUS of heb je een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Joyce Hol

Sales Representative

T: 

E: joyce.hol@bestseller.com

Showroom

Krijgsman 4 | 1186 DM | Amstelveen

Volg ons op Instagram! @mamalicious

bottom of page