top of page

JACK & JONES PLUS SIZE

Neem een kijkje in onze selectie van grote maten mode voor heren. Velen van ons hebben het al eens meegemaakt; je probeert maat XL te passen maar de pasvorm is niet helemaal juist voor je gespierde armen., waar je zo hard voor hebt gewerkt, of is te klein voor je borstmaat. Wij doen hier iets aan. Omdat we niet allemaal medium sized heren zijn; we hebben allemaal verschillende lichaamsvormen. Of je nu een grotere maat nodig hebt vanwege je intense trainingen of door een andere reden, de maat mag nooit je stijl bepalen. 

JACK & JONES heeft de beste en meest populaire stijlen uit onze collectie in grote maten gemaakt. Dit betekent dat onze herenkleding collectie is uitgebreid met alles van groten maten T-shirts, overhemden, hoodie en grote maten jassen tot jeans en truien voor grote en lange mannen over de hele wereld. 

Image by Akshat Sharma

GEOPTIMALISEERDE PASVORM

Het diepgaande werk en de kennis over grootte en pasvorm die we door jarenlange analyse en studies hebben vergaard, wordt uitgezet in onze grote maten kleding. We hebben niet alleen maar hier en daar een paar centimer toegevoegd. De basis is de bekende JACK & JONES-fittingen die zijn aangepast aan de grote maten en gesorteerd op basis van de huidige maatstudies. In nauwe samenwerking met een van de marktleiders in grote maten mode, is elke productcategorie in detail onderzocht en aangepast om de gewenste pasvorm te bereiken. 

Dit betekent dat het zoeken van grote maten jassen, plus size korte broeken of jeans een stuk makkelijker is geworden. 

plus_size_2020_drop789_01_inhouse.tif

HET STYLEN VAN GROTE MATEN

De pasvorm is uiterst belangrijk in elke styling. Zorg ervoor dat je hier aandacht aan besteed en de beste fit vindt - onze herenkledinglijn met grote maten is geschikt voor maat 6XL en maat 54. Wanneer je de juiste pasvorm voor jezelf hebt gevonden, begint het plezier pas echt. Afhankelijk van het seizoen werken de lagen altijd - en dat geldt ook voor de maten small en medium. We raden een wit of geruite overhemd aan met chino's en een jas voor die alledaagse look die je baas goedkeurt en die ook werkt als je de jongens na het werk ontmoet. En jeans. Je kunt bijna elke look op jeans bouwen. Trek die nette schoenen aan en accessoires en je bent klaar om te gaan. Draag boots of sneakers en een wit T-shirt en je hebt een feilloze alledaagse look.

plus_size_2020_drop789_21b_inhouse.tif

KWALITEIT GETEST

We leggen de lat hoog met elk kledingstuk dat we produceren. We beginnen met het testen zodra de kwaliteit wordt ontwikkeld in samenwerking met onze leveranciers. Wanneer de eerste tests zijn gedaan, evalueren onze kwaliteitsbeheerders het product. Kan het de test weerstaan? Of moet het op een of andere manier worden verbeterd? 

Dus, wat testen we eigenlijk? 

De wassing, het krimpen, en veranderingen in afmetingen en uitstraling. We testen de sterkte. Kortom, als je je knie buigt, mag je jeans niet breken. We testen of de kleur niet vervaagt. We testen op het vermogen om kleurstof vast te houden.


We concentreren ons ook op pluizen. We kennen allemaal het vervelende gevoel iets nieuws te kopen dat snel in een versleten lapje verandert in plaats van het cool uitziende shirt dat je wilde.


Dat gezegd hebbende, mensen zijn anders. Ze gedragen zich anders en scheuren en slijtage zijn daarom individueel. We zorgen ervoor dat onze producten worden getest op algemene slijtage.
 

JACK&JONES_fall_winter_2020_original_PLUS_SIZE_2020_drop789_12_INHOUSE.tif
bottom of page