top of page

Drive-in Fashion Days

drive-ins-nederland-scaled-e1621257589910-1360x1236.jpg
7a41b91934503a597e96540549afec64.jpg

DFD21

DFD krijgt een andere insteek dit jaar! Vorig jaar moest alles volledig Digital vanwege de corona-maatregelen. Dit jaar willen we samen kijken naar de toekomst. We gaan daarom weer een fysiek event opzetten. Uiteraard hanteren we de RIVM-richtlijnen. Dus we hebben de perfecte oplossing bedacht!

We starten met een Drive-in geheel in American thema. Na de Drive-in ben je welkom om binnen nog na te genieten. Kom kijken naar onze gerenoveerde lunchroom en laat je in de showrooms inspireren voor aankomend seizoen. Bekijk hieronder het hele programma.

Wanneer?

Maandag 13 september

We werken met twee tijdvakken. Dus meld je aan voor het gewenste tijdvak en met hoeveel personen je wenst te komen!

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen

Programma

Drive-in

DFD staat dit jaar voor Drive-in Fashion Days. Zo kan iedereen in de auto blijven en kunnen we op een groot scherm live presentaties geven. Popcorn en milkshakes worden bij de auto's uitgedeeld zodat je de echte bioscoop ervaring hebt. Ook kun je vanuit de auto genieten van een spectaculaire modeshow, trendwatch presentatie, social media sessie en kun je fantastische collecties inkopen.  

Lunchroom

Zoals jullie weten hebben we de lunchroom in een nieuw jasje gestoken. Je bent dus welkom om de gerenoveerde lunchroom te zien. 

Showrooms

Onze salescollega's laten in de showrooms de nieuwste kleuren, trends en collecties zien. Dit is uiteraard niet verplicht, maar de salescollega's kijken ernaar uit om jullie feestelijk te verwelkomen!

DFD vragen?

Heb je vragen of zijn er opmerkingen laat het ons weten via het formulier hiernaast of neem contact op. Wij hanteren de RIVM-richtlijnen. Als we het aantal aanmeldingen overschrijden en we de regels niet kunnen naleven, zullen we het evenement een avond of een dag verlengen.

T: +31 (0)20 456  4400

  • LinkedIn
  • Instagram
Je bericht is verstuurd!
bottom of page