top of page

GIFT OF ACTION 2023

BESTSELLER X SAVE THE CHILDREN 

Dit jaar staat de jaarlijkse traditie GIFT OF ACTION in het teken van Save The Children in Syrië, waar kinderen al 12 jaar lang slachtoffer zijn van de oorlog.

Op zondag 23 April om 11.00 uur 

 maken we het opgehaalde bedrag bekend en welke donateurs de prijzen in ontvangs mogen nemen.

Hier vind je de benodigde links: 

GoFundMe-page

 Livestream (Zondag 23 april om 11.00 uur)

A gift of Action.webp

Doneer nu! 

Our Story

Dit jaar staat de jaarlijkse traditie GIFT OF ACTION in Nederland in het teken van Save the Children in Syrië, waar kinderen al 12 jaar lang slachtoffer zijn van de oorlog. 

Om zoveel mogelijk geld te kunnen doneren heeft BESTSELLER een GoFundMe-pagina opgezet. Elke donatie, groot of klein, is welkom en draagt bij. Wij moedigen je aan om te doneren en ook je familie, vrienden en partner vragen hetzelfde te doen. De deadline: 22 april 2023. 

Om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor Save the Children hebben enkele van onze partners mooie cadeaus ter beschikking gesteld welke we mogen verdelen onder onze donateurs. Tijdens de livestream van 23 april maken we het totale gedoneerde bedrag bekend en maken we bekend welke donateurs de cadeaus zullen ontvangen. De verdeling van deze cadeaus gebeurt op willekeurige basis en het donatiebedrag heeft hier geen invloed op. 

Contact

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

123-456-7890 

bottom of page