top of page

VILA LANCEERT EEN VIRTUELE 3D WERELD

Bijgewerkt op: 5 jan. 2022

VILA 3D-UNIVERSE

Op 2 februari is ons populaire damesmerk VILA klaar voor een buitengewoon Key Account evenement. Een evenement uitsluitend gericht op 3D oplossingen: van samples tot modellen. Met deze nieuwe 3D-wereld neemt VILA opnieuw een innovatieve stap richting optimalisatie.

 

In de afgelopen jaren is VILA bezig geweest met digitale oplossingen en 3D zorgt voor een wereld vol mogelijkheden. Ook vóór COVID-19 heeft VILA veel tijd geïnvesteerd in 3D-oplossingen in voorbereiding op snellere en flexibelere processen. Deze verbeteringen zijn nodig om niet afhankelijk te zijn van de sample productie en zo ook het productieafval te kunnen terugdringen. 3D is niet enkel een oplossing voor de uitdagingen die zijn ontstaan door de pandemie, maar ook om toekomstige processen te optimaliseren. De 3D-ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat VILA voor het eerst een 3D-evenement kan organiseren, zonder enige fysieke samples.


Van Barcelona naar een hele nieuwe wereld

Elk jaar organiseert VILA twee grote Key Account evenementen op speciale locaties met exceptionele ervaringen voor alle wholesale klanten, waar de nieuwe VILA collecties worden gepresenteerd. In 2019 ontving VILA de gasten in Barcelona, om een evenement bij te wonen in een indrukwekkende en majestueuze omgeving: het St. Paul ziekenhuis. Door de pandemie is het niet meer mogelijk om grootschalige evenementen te organiseren, maar door het harde werk van VILA in de ontwikkeling van de 3D-oplossingen is de organisatie van een 100% digitaal evenement nu wel mogelijk. Dit compleet met 3D-samples, modellen en niet te vergeten een 3D-VILA-universum met 3D showrooms. Key Accountmanager Josephine Schorling is enthousiast over de nieuwe kansen die de 3D-oplossingen bieden:


''Om te beginnen zijn wij erg blij om onze klanten op nieuwe manieren te ontmoeten en om ons 3D-universum te introduceren. Daarnaast openen dezelfde digitale oplossingen een nieuwe wereld vol met mogelijkheden op het gebied van productie optimalisatie en processen. Ook maken deze oplossingen het mogelijk voor ons om de juiste stap te zetten naar een groene transitie. Er is nog een lange weg te gaan, maar wij bevinden ons op het juiste pad met 3D-sampling.''De klanten zullen vier kleine collecties gepresenteerd krijgen, met stijlen die meer dan 70% duurzame vezels bevatten. 
Press Release 3D_ENG
.pdf
Download PDF • 764KB

11 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page