top of page

AW20 VERO MODA brengt haar eerste nummer uit op Spotify

Bijgewerkt op: 26 mrt. 2021

Met de lancering van VERO MODA als artiest op Spotify is er nu een nummer uitgebracht dat een belangrijke boodschap uitzend voor alle vrouwen.

 

VERO MODA heeft een creatieve stap gezet in het promoten van hun nieuwste campagne en gaat van modemerk naar artiest! We hebben hiervoor samengewerkt met een vrouwelijke songwriter en brachten een nieuw nummer uit op Spotify dat vraagt: ‘’What the hell is perfect?’’.

De prachtige stem achter deze tekst blijft een mysterie, maar de marketingmanager van VERO MODA, Sean Tindale is bereid enig licht te werpen op de belangrijke boodschap achter dit nummer: ‘’Wij geloven dat alle vrouwen de mogelijkheid hebben om hun dromen waar te maken, onzekerheden te accepteren en het onrealistische ideaalbeeld los te laten waar de samenleving al jaren om vraagt’’. Op deze manier vraagt het nummer aan vrouwen om zichzelf te zijn en te stoppen met andere mensen te laten bepalen wat perfect is, omdat dit voor elke vrouw uniek is.

 

Het nummer is te vinden op Spotify en Youtube waar je ook de videoclip kunt bekijken. In deze videoclip zie je het Deense model Mathilde Brandi genieten van haar surpriseparty vol Glitter & Glamour, georganiseerd door haar vriendinnen. De bubbels gaan open en de sprankelende outfitjes uit de AW3 Party collectie komen naar voren.

 

Bekijk hier de videoclip van VERO MODA 'What is Perfect?'

 

Of luister het nummer op Spotify

Download hier de beelden en packshots van de 'PARTY MOMENTS' collectie


22 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page