top of page

VERO MODA: AW2 INSIDE OUT

Bijgewerkt op: 5 jan. 2022

VERO MODA's nieuwe AW2 campagne, INSIDE OUT, presenteert de perfecte dynamiek tussen binnen en buiten. Nu we langzamerhand de warmte binnen beginnen op te zoeken, zorgt de AW2 collectie ervoor dat wij de laatste nazomerse dagen nog mee kunnen pikken. VERO MODA trapt het AW21 seizoen af door de herfst te omarmen en een weerspiegeling van de seizoenswisseling te laten zien in de collectie.

Doordat de temperaturen dalen, krijgen we behoefte aan warmte en gemak. VERO MODA speelt op deze behoefte in door functionele maar toch stijlvolle knits en jassen in de collectie op te nemen. Het doel is hierbij om naast mooie looks, ook een comfortabele fit met functionele details te creëren.


In de campagne verwelkomt VERO MODA de herfst met de influencers Steffi Cook, Jennefir Xu & Nadja Bendtner. Drie gezichten met de feministische en individuele stijl waar VERO MODA voor staat.


SEIZOENSTRENDS

Met de herfst om de hoek is het tijd om onze garderobe te updaten. VERO MODA verwerkt vernieuwende texturen in de outerwear die onder andere bestaat uit kleurlijke, gedetailleerde knits. Om je herfst garderobe verder aan te vullen zijn er ook jurken en broeken met vrolijke seizoensprints en details. 

BEKIJK/DOWNLOAD CONTENT

 

CONTACT INFO

Babette Uijlenhoed

Sales Representative

T: +31613136973

E: Babette.uijlenhoed@bestseller.com

14 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page