top of page

OBJECT - PRE/SPRING 21

Bijgewerkt op: 26 mrt. 2021

Het Deense vrouwenmerk OBJECT herdefinieert de ‘Parijs chic’ look met duurzame materialen in hun frisse pre-spring 2021-collectie. Deze collectie is geïnspireerd op Oosterse en Westerse culturen en mengt opvallende ontwerpen met all-over prints en patronen.

 

Om het nieuwe seizoen te starten introduceert OBJECT de sterkste lente hits in de pre-spring 2021 collectie. In een spetterende line-up vind je diverse contrasten uit verschillende culturen. De collectie zet de jaren 70-sfeer voort van de pre-herfstcollectie en tilt de verschillende looks en stijlen naar een heel nieuw level met vintage kragen en cool denim.


De campagne speelt zich af in een verlaten magazijn in de ruwe buitenwijken van Denemarken om de stijlen en de sfeer van de collectie te introduceren. In dit ruwe gebouw staan drie sterke modellen klaar om de camera recht in het oog aan te durven kijken. Hetzelfde zelfvertrouwen stralen ze uit tijdens hun loopje waarin ze deze nieuwe indrukwekkende stijlen showen. Van Oosterse bohemien en houthakkersprints tot edgy losse items, elke stijl komt met een eigen verhaal om te vertellen.P R E - S P R I N G V I D E O

 

Download hier alle content van de Pre Spring 21 collectie


16 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page