top of page

SELECTED - SUSTAINABILITY

Bijgewerkt op: 5 jan. 2022

Zal mode ooit écht duurzaam worden? De mode- en consumptiemaatschappij zullen altijd in tegenstelling staan met duurzaamheid. Wat wij wel kunnen doen is de manier waarop mode wordt gemaakt en gekocht veranderen. Wij zijn het onszelf, jou en de planeet verschuldigd.


RESPONSIBLY CRAFTED

Responsibly crafted is een belangrijke merkwaarde bij SELECTED. Ons merk wordt gevormd door de manier waarop wij constant proberen om mode duurzamer te maken. Van de manier waarop wij de designs maken en de kleding produceren, tot hoe wij werken met onze leveranciers. Duurzaamheid is een deel van ons DNA.


Het is een lange en uitdagende weg, zonder shortcuts of snelle oplossingen. Onze ambities eisen grote inzet en dat kunnen wij niet alleen.
Jouw keuzes zijn belangrijk en het is onze verantwoordelijkheid om jou te helpen bij het maken van die keuzes, zodat jij je nooit schuldig voelt, omdat jij mode belangrijk vindt. Het is belangrijk om te laten zien dat modieuze kleding ook verantwoord gemaakt kan worden, zodat we blijven leren, proberen, veranderen en verbeteren. Wij proberen het elke dag een beetje beter te doen.Meer weten over SELECTED? Klik dan hier


 


28 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page