top of page

SELECTED HOMME: AUTUMN 21

Bijgewerkt op: 5 jan. 2022

SELECTED HOMME presenteert haar AUTUMN 21 collectie. Een grote, veelzijdige collectie waar tijdloos vakmanschap en moderne, innovatieve ideeën worden gecombineerd met duurzamere stoffen. De collectie introduceert een scala aan warme lagen, verbeterde klassiekers en new-season trends voor een comfortabele en elegante transitie naar de koudere maanden.


 

TAILORED BLACK: The pinnacle of classic tailoring

Een pre-autumn edit met verbeterde klassiekers. Voor de man die zich kleedt omdat hij het leuk vindt en niet omdat het moet. Inspiratie haalt hij uit items waar gemakkelijk in bewogen kan worden en waar hij zich comfortabel in voelt.


TAILORED GREY: Adapting style in an everchanging environment

Tijden veranderen en dat betekent ook dat de garderobe van de man zich aanpast naar nieuwe behoeften. Hiermee slaan we een brug tussen everyday-wear en maatwerk. In de herfstcollectie is functionaliteit in vormen, stoffen en details erg belangrijk. Het is all about maatwerk met een sporty edge.TAILORED WHITE: Layer up. Stay warm. Look sharp.

Zacht wol en fijne flanellen stoffen om de koudere maanden mee in te luiden. De herfststijlen geven een hiking-, maar mannelijk gevoel. Draag warme, gebreide lagen met mooie details: mannelijk, maar tot in de puntjes gestyled.


TAILORED BLUE: The classic denim, revisited

Ontdek het gevarieerde aanbod van klassieke jeans en herfst essentials met een outdoor feel. Daarnaast hebben we een nieuwe lijn van super stretch denim jeans die gemakkelijk te dragen zijn bij elke gelegenheid en elke beweging. Alle jeans worden duurzamer gemaakt én gewassen.
Benieuwd naar ons digitale lookbook? Bekijk SELECTED SHOW 


21 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page