top of page

SELECTED FEMME: AUTUMN 21

Bijgewerkt op: 5 jan. 2022

SELECTED FEMME presenteert haar AUTUMN 21 collectie. Een uitgebreide, veelzijdige collectie waar tijdloos vakmanschap en moderne, innovatieve ideeën worden gecombineerd met duurzame stoffen. De collectie introduceert een scala aan warme lagen, verbeterde klassiekers en new-season trends voor een comfortabele en elegante transitie naar de koudere maanden.

 

TAILORED BLACK: Business casual

Elegante, simpele en toned down stukken, geïnspireerd op de echte carrière vrouw: business casual. Subtiel met vrouwelijke details en luchtige items voor een effortless dagelijkse look die ook in het thuiskantoor gedragen kunnen worden.


TAILORED GREY: Classic with a quirky edge

Een lijn vol unieke, vintage-geïnspireerde items met gekleurde elementen om op te vallen: oversized pakken, losvallende broeken en statement jurken. Een overvloed aan uitgesproken ontwerpen voor het uiten van een persoonlijke stijl.TAILORED WHITE: Casual wear with attitude

Deze lijn is ontworpen om buiten te dragen, maar met een edge. Ontdek een lijn vol verfijnde items met herfstkleuren, multifunctionele details en relaxed shapes & fits. Premium leer en zacht nylon zijn de rode draad binnen onze keuze van stoffen dit seizoen.


TAILORED BLUE: Appreciating authenthic denim

Klassieke en iconische denim fits van de afgelopen jaren zijn de inspiratie voor deze lijn vol authentic & classic denim stijlen. Subtiel verwassen voor een clean look en ontworpen om lang te kunnen dragen door het echte vakmanschap. En niet te vergeten: de items zijn comfortabel. Alle denim items worden ook duurzaam gewassen én gemaakt.Benieuwd naar ons digitale lookbook? Bekijk SELECTED SHOW 


50 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page