top of page

PIECES lanceert LITTLE PIECES

Bijgewerkt op: 5 jan. 2022

Dit najaar breidt PIECES uit met kindermerk LITTLE PIECES en hiermee is de cirkel rond! Het kindermodemerk is speciaal gemaakt voor hippe meiden van 6 tot en met 14 jaar oud. De collectie van LITTLE PIECES is high fashion en bestaat uit commerciële trends en essentials.


Little PIECES

PIECES heeft een nieuw merk voor kinderen geïntroduceerd onder de naam LITTLE PIECES. Ongeveer 30 tot 40% van de collectie is een 1-1 kopie van de normale PIECES collectie. Zo kan jouw mini-me in dezelfde PIECES outfit gekleed gaan als jijzelf. Met LITTLE PIECES hoeft de kleine fashionista dus geen jurk of trui meer te lenen van de oudere zussen en zijn de kledingkasten van alle moeders weer veilig.


Voor wie?

LITTLE PIECES is een nieuwe branche binnen de PIECES-organisatie. We spelen in op de vraag in de markt naar speelse en betaalbare kleding voor de jonge trendy meiden. Het merk zal zich voornamelijk richten in de leeftijdsgroep van 6 tot en met 14 jaar. De collectie bestaat onder andere uit T-shirts, knitwear, broeken, jurken, ondergoed en accessoires. De maten lopen van 116 tot en met 164 en de prijzen variëren tussen de € 9,95 en €49,95.


 

Sustainability

Bij PIECES zijn we continu bezig om onze kledingstukken te verduurzamen. We begrijpen dat de keuzes die we vandaag maken een directe impact hebben onze, maar ook toekomstige generaties. Duurzaam produceren doen wij o.a. door zoveel mogelijk gebruik te maken van biologisch katoen en gerecyclede materialen zoals recycled polyester. Elke dag leren we en implementeren we onze nieuwe kennis op het gebied van sustainability bij het maken van onze kleding.

De eerste collectie zal vanaf augustus verkrijgbaar zijn bij verschillende online verkooppunten en stenen winkels.


BEKIJK/DOWNLOAD CONTENT

 

CONTACT INFO

Jennifer Goosen

Country Sales Manager, Pieces

E: jennifer.goosen@bestseller.com

T: +31610992125


Areke van de Glind

Sales & Product Responsible, Pieces

E: areke.glind@bestseller.com

T: +31651225643

24 weergaven
bottom of page