top of page

NEW BRAND: PIECES lanceert kidsmerk LITTLE PIECES

Bijgewerkt op: 12 apr. 2021

Vanaf najaar 2021 introduceert PIECES hun nieuwe merk LITTLE PIECES. Een kidsmerk voor de hippe meiden van 6 tot en met 14 jaar. De collectie van LITTLE PIECES heeft een hoog modeniveau en bestaat uit commerciële trends en essentials.

 

PIECES heeft een nieuw merk voor kinderen op de wereld gezet onder de naam LITTLE PIECES. Een merk met een hoog modeniveau vermengd met commerciële trends en essentials. Het is nu niet meer nodig voor deze meiden om de jurken van hun oudere zus of de nieuwe trui van hun moeder te stelen.


LITTLE PIECES is naast de merken PIECES PETIT en PIECES CURVE een nieuwe toevoeging en branche binnen de PIECES-organisatie. Het merk zal zich voornamelijk richten op meisjes in de leeftijdsgroep van 6 tot en met 14 jaar.


 


Bij PIECES zijn we continu bezig om duurzaamheid te verankeren in het maken van onze kledingstukken. We begrijpen dat de keuzes die we vandaag maken een directe impact hebben op niet alleen onze generatie, maar ook op de toekomstige generaties. We zijn op een voortdurende reis waarbij we elke dag leren. We zijn niet perfect, maar streven ernaar om het elke dag een stukje beter te doen. 

De eerste collectie wordt vanaf maandag 25 januari 2021 verkocht, dus heb je interesse en/of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.


CONTACT

Jennifer Goosen

Country Sales Manager, Pieces

E: jennifer.goosen@bestseller.com

T: +31610992125


Areke van de Glind

Sales & Product Responsible, Pieces

E: areke.glind@bestseller.com

T: +31651225643
100 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page