top of page

OUTFIT HUSTLER - THE NEW ONLINE FASHION OUTLET

Bijgewerkt op: 26 mrt. 2021NIEUWE ONLINE OUTLET IN NEDERLAND

De nieuwe online outlet - OutfitHustler – is sinds vandaag live in Nederland. Op 27 juli ging het platform al live in Ierland en nu is Nederland aan de beurt! OutfitHustler creëert een geheel nieuwe outlet ervaring en focust zich volledig op de jonge, prijsbewuste en digitale Generatie Z. Dit is de jongste generatie die is opgegroeid in de digitale wereld. De korte aandachtsspanne van deze doelgroep is de basis voor de marketingaanpak.

Waarom OutfitHustler?

“Voor de doelgroep heeft hustling of hustler een positieve betekenis. Er is voor deze naam gekozen omdat deze een verbinding heeft met mode, internationaal kan worden gebruikt en goed werkt in een hashtag-cultuur ”, zegt Kelly Andersen, hoofd van acquisitie en retentie bij BESTSELLER e-commerce.


De merken

OutfitHustler biedt op dit moment de volgende merken: VERO MODA, JACK & JONES, NAME IT, SELECTED FEMME/HOMME, VILA, OBJECT, NOISY MAY, MAMALICIOUS, JUNAROSE by VERO MODA, Y.A.S, PIECES en BIANCO.

BESTSELLER Group

OutfitHustler is een volledig onafhankelijk platform binnen de BESTSELLER Group. Naast het aanbieden van de BESTSELLER-merken, heeft OH de ambitie om het platform in de toekomst uit te breiden met ook non-BESTSELLER merken.OutfitHustler is een one-stop multi-brand shop voor extreem lage prijzen. Het is meer dan alleen een discountwinkel, OutfitHustler houdt van mode en streeft ernaar om de vetste stijlen naar de #hustlergang te brengen. De beschikbare selectie bestaat uit kleding, schoenen en accessoires voor dames, heren en zelfs kinderen.

OutfitHustler biedt altijd 30 - 80% korting!


OutfitHustler verkoopt alleen reeds geproduceerde artikelen, waardoor de levensduur wordt verlengd. Hierdoor scoor je niet alleen de beste prijs, maar zie je er tegelijkertijd ook altijd hip uit.Als je fan bent van een item, wacht dan niet te lang! De producten worden nooit meer aangevuld, dus hou de website en socials in de gaten zodat je geen deals misloopt!

#HUSTLERTIP

Check de socials voor hints en sneak-peeks nog voordat items live gaan.1.715 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page