top of page

ONLY PLAY - THE STORY & WINTER 2021

Bijgewerkt op: 4 jan. 2022

Het sportlabel ONLY PLAY is sinds 2006 een begrip in de markt. ONLY PLAY mixt sportswear met de laatste mode trends. Met onze sterke combinatie in training en leisure, dichten wij het gat tussen fashion en function.

Wij zijn trots op onze hoge kwaliteit, technische details en vrouwelijke touch. Alle producten van ONLY PLAY hebben een krachtige mix tussen de laatste mode- en sport trends en zijn toegankelijk geprijsd. Door deze combinatie bieden wij een eindeloze hoeveelheid styles die vrouwen wereldwijd ondersteunen. ONLY PLAY is een speelse en vrouwelijke community waarin beweging en betrokkenheid centraal staan.


ONLY PLAY bestaat uit 4 collecties per jaar, waarin ook ONLY PLAY GIRLS en ONLY PLAY CURVE aan bod komen. De NOOS collectie is het hele jaar beschikbaar, met daarnaast elk half jaar een drop met seasonal kleuren. Elke ONLY PLAY collectie bestaat uit een combinatie tussen hard training, soft training en leisure.

Deze winter presenteren wij onze Camouflage Blues, Autumn Sunset en Utopia collecties.

‘In Camouflage Blues combineren we sterke military influences met dromerige blauwtinten. Een krachtig en vrouwelijk beeld resulteert in een mooi aanbod van leisure en training styles. Vervolgens eindigen we het jaar met ‘Autumn Sunset’ en ‘Utopia’ met rijke kleuren; helder paars, diep donkerbruin en een frisse touch van oranje en lichtblauw. De items zijn perfect voor een actieve leefstijl tijdens de koudere maanden’. - Anouk Bosma, Sales & Product Responsible voor ONLY PLAY.


 

BEKIJK/DOWNLOAD CONTENT


 

CONTACT INFO

Anouk Bosma

Sales & Product Responsible ONLY

E: anouk.bosma@bestseller.com

T: +31621502734

71 weergaven
bottom of page