top of page

AW21 ONLY PLAY - Soft Performance

Bijgewerkt op: 26 mrt. 2021

In het najaar van 2021 lanceert ONLY PLAY een Fashionable en Comfortable Capsule collectie vol met duurzamere lounge- en sportkleding.

 

A Fashionable and Comfortable Capsule


Soft Performance is een kleine capsule collectie: het is groter dan de wereld van sport en het vertaald zich in de wereld van mode. Fijne, simpele en casual ontwerpen in mooie zachte kleuren, die allemaal gemixt en gematched kunnen worden om een fijne lounge outfit te kunnen creeren. Ga je voor een actievere look? Dan kunnen de items altijd gelaagd worden.


Deze collectie symboliseert plezier, waar de zachte materialen en kleuren perfect zijn voor de luie dagen, de actieve uren, maar ook voor alle momenten daar tussenin. 

About ONLY PLAY

ONLY PLAY biedt een fantastische sportcollectie met invloeden vanuit de mode. Met een sterke combinatie van sport en vrije tijd, dichten wij het gat tussen fashion en functie.

Wij zijn trots op de uitstekende functionaliteit, super kwaliteit en zachte, vrouwelijke details. Al onze producten hebben een sterke mix van de laatste mode, sportkleding trends en fijne prijzen. Door deze combinatie bieden wij een eindeloos aanbod aan stijlen, waarmee wij alle actieve vrouwen over de hele wereld kunnen supporten.


ONLY PLAY is een fun en vrouwelijke community. 

MORE SUSTAINABLE MATERIALS


Recycled polyester

Een synthetisch materiaal gemaakt van weggegooide items, zoals bijvoorbeeld plastic flessen. Het recyclen van polyster zorgt ervoor dat natuurlijke bronnen worden gered en de hoeveelheid afval vermindert wordt. Deze voordelen zorgen ervoor dat het een duurzame vezel is.Recycled Nylon

Nylon is een synthetisch materiaal wat normaliter vanuit de post-productie voortkomt, zoals bijvoorbeeld overgebleven stukken stof of resten vanuit de weverijen. Met het recyclen van nylon worden er natuurlijke bronnen gered en de hoeveelheid resten stof wordt vermindert.‘’Onze ambitie is om fashion forward duurzamer te maken. Wij willen zorgen voor positieve veranderingen in het milieu, door het gebruik van meer duurzame stoffen tijdens het ontwikkelen van de producten, zonder dat wij inkorten op de mode.’’ Finn Paulson, Brand Director ONLY


 

THE BETTER COTTON INITIATIVE

Wij zijn trotse leden van The Better Cotton Initiative en wij steunen het gebruik van duurzamere katoen. The Better Cotton Initiative bestaat om de wereldwijde katoenproductie te verbeteren voor de mensen die het produceren, voor het milieu waarin het groeit en voor de toekomst van de katoenindustrie.


KLIK HIER OM CONTENT TE DOWNLOADEN


 

CONTACT

Voor inkoop kunt u contact opnemen met Jenny Grutters.Jenny Grutters

Sales / Sales Representative


P +31204564544

M +31613135737

E jenny.grutters@bestseller.com

20 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page