top of page

ONLY PLAY MET ANGIE MILANO NAAR VALENCIA

Voor de Spring 2022 campagne reisde ONLY PLAY samen met sport & health influencer Angie Milano af naar de stranden van Valencia.

Op zoek naar ONLY PLAY samples voor een sportieve shoot of campagne? Neem vooral contact met ons op via:


Anouk Bosma

Sales & Product Responsible ONLY PLAY

E: anouk.bosma@bestseller.com

T: +31621502734BEKIJK/DOWNLOAD SPRING 22 CAMPAGNEBEELD


Na een energieke beach workout, spraken we met Angie over gezondheid, sport en self-love.


Hoe blijf je gezond?

"Naar mijn idee betekent gezond zijn dat je in balans bent. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Je kunt net zoveel sporten en broccoli eten als je wilt, als je mentaal niet lekker in je vel zit, ben je niet gezond. Daarom probeer ik te luisteren naar mijn lichaam. Ik was altijd enorm geobsedeerd over ‘gezond’ leven; super clean eten en het beperken van ‘slecht’ eten. Een workout was voor mij alleen maar succesvol als ik mijn hartslag heel hoog had gekregen. Ik negeerde de signalen van mijn lichaam en volgde mijn eigen plan. Het gevolg? Maagproblemen, ontstekingen en slapeloosheid. Nu probeer ik meer mee te gaan met waar mijn lichaam om vraagt. Niet meer strikt diëten of een heftige workout plannen. Ik ben echt meer in balans."


Heb je een fitness routine?

"De oefeningen die ik erg leuk vind zijn pilates, yoga, low impact workouts en barre. Ik breng graag tijd door in de natuur en ik vind het heerlijk om te wandelen, fietsen en hardlopen. Ik voel me dan echt tot leven komen. Daarnaast heb ik de afgelopen tijd ook een passie voor tennis en padel gekregen. Ik zorg altijd dat ik mijn activiteiten aanpas aan mijn energie level: op dagen dat ik veel energie heb, ga ik hardlopen, op mindere dagen kies ik voor yoga."Guilty pleasures?

"Mijn ‘guilty pleasure' is zeker weten ijs. Hoe romiger, hoe beter. Dat is waarom ik zo gek ben op Italie, als ik daar ben dan MOET ik een gelato halen!"


Favoriete workout / yoga pose?

"Mijn favoriete workouts zijn pilates en hardlopen. Mijn favoriete yoga pose is de Warrior II.


Wat is belangrijk voor een gezonde mindset?

"Een gezonde mindset betekent tevreden zijn met jezelf en jezelf vooral niet pushen om dingen te doen die je niet leuk vind. Houd je niet van de sportschool, maar wil je toch sporten? Ga dan niet en doe een andere workout! Er valt zoveel te kiezen vandaag de dag. Probeer bijvoorbeeld eens zwemmen of boxen. Is de sportschool niet je ding? Probeer dan eens een pilates les. Het leven is te kort om dingen te doen waar je geen plezier uithaalt."


Wij zijn dol op Angie’s mindset en energie. Jij ook?

Enjoy de SPRING 22 campagne van ONLY PLAY.


NEEM EEN KIJKJE OP ONZE BEELDBANK


65 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page