top of page

NEW BRAND: ONLY PLAY LANCEERT GIRLS-COLLECTIE

Bijgewerkt op: 26 mrt. 2021

Januari 2021


Alle jonge actievelingen kunnen vanaf januari 2021 hun hart ophalen met een outfit van ONLY PLAY. Het sportlabel lanceert een GIRLS-collectie, speciaal voor meisjes om hun favoriete sport te beoefenen, van de dansschool tot in de gymzaal.Aankomende januari 2021 lanceert sportlabel ONLY PLAY een “mini me” collectie. Hiermee worden jonge meiden aangemoedigd om meer te bewegen en nog meer te genieten van hun favoriete sport.

Iedere GIRLS-collectie heeft drie verschillende concepten: soft training, hard training en vrije tijd.
ONLY PLAY GIRLS is een sterke combinatie van training en vrijetijdskleding. Het is ontworpen om te spelen, te bewegen en om plezier te hebben. De kleuren van ieder concept zijn zo gekozen dat ze makkelijk te combineren zijn met de kleuren van de andere concepten. Zo vind je in de eerste drop (januari) een combinatie van neon oranje, zwart en mintgroen, in de tweede drop (februari) een combinatie van roze, bordeaux rood en warme aardetinten, en in de derde drop (maart) speelt slangenprint de hoofdrol gecombineerd met neon oranje, zwart en wit.WE ARE LOUD & LOVED

GIRLS MOVE

WE ARE ACTIVE

SOCIALS

@onlyplay_official

@onlyplay_b2b_nl


 

Over ONLY PLAY

ONLY PLAY is opgericht in 2006 en heeft als missie om sportkleding aan te bieden die perfect samengaan met de modetrends. De collecties zijn gericht op zowel training als vrije tijd en zijn voorzien van de hoogste functionaliteit en geweldige kwaliteit verrijkt met vrouwelijke details. Door de mix van de laatste mode- en sportkledingtrends is de sportkleding ONLY PLAY fun en feminine voor een eerlijke prijs.

 6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page