top of page

ONLY lanceert een nieuw merk: ONLY Maternity

Bijgewerkt op: 5 jan. 2022

ONLY is haar Maternity avontuur afgelopen jaar gestart. Sindsdien heeft ONLY zich voorgenomen om ervoor te zorgen dat alle aanstaande mama’s zichzelf comfortabel en fashionable kunnen kleden in afwachting van het nieuwe hoofdstuk in hun leven.

“With many years of experience within women’s clothing we are now able to create the perfect maternity clothing where future mums should not compromise on fashion styles and fits.”

– Lene Dyhr ONLY Marketing Manager.


ONLY’s doel is om een nieuwe go-to zwangerschapscollectie aan te bieden die aanstaande mama’s er niet alleen geweldig uit laat zien, maar waarin zij zich zelf ook daadwerkelijk fijn en comfortabel voelen. Of het nu gaat om een fancy avondje uit of gezellig binnenshuis, er is voor iedere gelegenheid een chique style te vinden in de ONLY Maternity collectie. De collectie bestaat uit jurken, jassen, broeken, jeans en andere onmisbare items. Denk hierbij bijvoorbeeld aan jeans die perfect over je zwangere buik heen vallen. Ontworpen met de kennis en ervaring van ONLY in denim als basis van de ontwerpen.


ONLY Maternity is er speciaal voor de aanstaande mama die dicht bij zichzelf blijft en stylish voor de dag wilt komen. De collectie is breed en uiteenlopend en leent zich om zowel sexy als klassieke outfits samen te stellen. Verder is de ONLY Maternity collectie onderdeel van de fashion forward visie, wat inhoudt dat ernaar wordt gestreeft om duurzamere stoffen te gebruiken die evengoed de goede kwaliteit waarborgen.


De collectie is onder anderen verkrijgbaar bij Only.com en Wehkamp.


 

BEKIJK/DOWNLOAD CONTENT

 

CONTACT INFO

Toos Nauta

Sales Representative ONLY

E: toos.nauta@bestseller.com

T: +3120456446918 weergaven
bottom of page