top of page

ONLY DENIM HOUSE

Bijgewerkt op: 5 jan. 2022

Meer dan 25 jaar geleden begon ONLY als ambitieuze nieuwkomer op de denim markt. Vandaag de dag staat ONLY bekend als een leidend denim house in Europa.


BEKIJK/DOWNLOAD BEELDEN

ONLY heeft sinds dag één de missie om de markt van dameskleding te veroveren met de beste fits, betaalbare mode én een sterk denim aanbod. Meer dan 25 jaar later groeit ONLY nog steeds verder met dezelfde passie om fashion te creëren met hoge focus op feminisme, zelfvertrouwen en stijl.


De jarenlange ervaring in design en productie zorgt er voor dat ONLY de perfecte fit voor iedere ONLY-girl kan bieden. Dit door een brede collectie aan pasvormen en stijlen te creëren. Zo heeft ONLY ook ONLY CARMAKOMA geïntroduceerd, waar je heerlijke knits, prachtige jurken en jeans met de perfecte fit vind in maat 42 tot en met maat 54.


“Door de jaren heen is ONLY een expert geworden in denim, wat ervoor zorgt dat wij in staat zijn om voor iedereen de perfecte pasvorm te bieden. Onze visie is dat denim nooit uit de mode raakt en dat je met denim voor elke gelegenheid een outfit kunt creëren”,zegt Lene Dyhr, Marketing Manager.


De ONLY-girl is cool en casual. Zij weet zowel ripped jeans als vintage gewassen denim met vrouwelijke details te stylen en speelt in op de laatste modetrends. Zij past niet binnen één bepaalde stijl, maar is te herkennen aan haar liefde voor denim en fashion.


MEER PACKSHOTS EN CAMPAGNEBEELDEN BEKIJKEN EN DOWNLOADEN IN HR?

NEEM EEN KIJKJE OP DE BEELDBANK18 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page