top of page

ONLY - AW21

Bijgewerkt op: 5 jan. 2022


AUTUMN/ WINTER 2021


ONLY presenteert haar mooiste Autumn Winter 2021 collectie. Bekend om hun ruime aanbod aan stoere denims, breiden ze dit keer verder uit met comfortabele loungewear, gave sweat sets en de nieuwste trends in jackets. Style je look helemaal af met de gaafste oversized puffers, geruite shackets of fashionabele dad-coat. Doe je inspiratie op voor deze Autumn/Winter en creëer je eigen style.

BLUE DENIM AW21


De grootste passie van ONLY is het ontwikkelen van geweldige jeans in on-trend fits, met de mooiste details. ONLY laat in deze collectie meerdere wassingen zien in de nieuwste fits, zoals de wide fit, de flared, mom jeans en de altijd goed skinny fit. Daarnaast is de straight leg fit weer terug van weg geweest. Een nonchalante style met een vintage randje, perfect voor elke gelegenheid. Deze fit leent zich om op verschillende manieren te stylen, een tikje chique met een mooie hak en een blazer of juist stoer met sneakers en een t-shirt.


ONLY LIFE


Deze herfst is er ook genoeg te vinden voor de fashionista’s die duurzaamheid belangrijk vinden en zich bewust kleden. De ONLY LIFE collectie bestaat uit items gemaakt van duurzamere vezels en zet een belangrijke stap in de ontwikkeling van duurzame mode. ONLY’s missie is hierin om een positieve impact te hebben op de omgeving, door onder andere duurzamere materialen te gebruiken in de productontwikkeling. Hierbij gaan fashion en duurzaamheid hand in hand.


De duurzamere vezels kunnen onderverdeeld worden in verschillende categorieën: plantaardig, gerecycled en innovatief. Elk met eigen voordelen en allemaal hun eigen bijdrage aan een duurzamere toekomst, zodat komende generaties net zo van fashion kunnen genieten als wij. De duurzame items kan je bijvoorbeeld herkennen aan sustainable labels zoals Swan jeans & Wiser jeans.ONLY


ONLY biedt altijd de nieuwste modetrends en kleding voor elke gelegenheid. Dit betekent dat er niet slechts één bepaalde style is die ons definieert. Bij ONLY vind je een veelvoud aan verschillende stijlen om jezelf volledig te kunnen uiten. Dit realiseren wij door een breed aanbod aan items uiteenlopend van jeans tot jassen en van truien tot blouses aan te bieden. Of je nu gaat voor een vrouwelijke style met een pastelkleurige jurk of juist een meer edgy look met denim en nepleren items, bij ONLY vind je het allebei. Daarnaast staat ONLY voor inclusiviteit. ONLY gelooft dat ongeacht je maat, figuur, of leeftijd, jezelf altijd volgens je eigen style zou moeten kunnen kleden. Zo vind je bijvoorbeeld in de KIDS ONLY collectie maten van 104 tot 164 voor de kleine fashionista’s en biedt ONLY CARMAKOMA stylen aan voor zelfverzekerde vrouwen in de maten 42 tot 54.


BEKIJK/DOWNLOAD CONTENT 


CONTACT

Isabel van Balen

Sales & Product Responsible ONLY

T +31204564554 / 06 20654560

E isabel.balen@bestseller.com

22 weergaven
bottom of page