top of page

OBJECT - SUSTAINABILITY

Bijgewerkt op: 5 jan. 2022

Voor ons betekent duurzaamheid dat we nooit de andere kant op kijken. Bij OBJECT streven we ernaar om ons te ontwikkelen en ons continu te verbeteren bij het verduurzamen van ons productieproces. Op deze manier dragen we ons steentje bij aan het ontwerpen van coole, bewuste en creatieve mode.

Deze bewuste denkwijze hebben wij vastgesteld in onze doelstellingen. We willen de impact die onze industrie heeft verkleinen én daarnaast streven we naar circulaire designs. Dit doen we door het vergroten en versnellen van het gebruik van duurzame vezels.

 

CIRCULAIR DESIGN / LOVE-IT-LONGER

Circulaire designs draaien volledig om het maken van producten die jarenlang geliefd en gedragen worden, voordat ze uiteindelijk gerecycled worden. Dit concept noemen we: LOVE-IT-LONGER.


Bij OBJECT kijken we naar het volledige plaatje. We willen het gebruik van nieuwe vezels verminderen, door designs te maken die gerecycled of hergebruikt kunnen worden.


We streven naar een duurzamere impact, door het gebruik van innovatieve vezels, zoals Circulose® en carbon zero vezels van Lenzing™.


MORE SUSTAINABLE FIBRES

Ons doel is om het gebruik van duurzamere vezels continu te versnellen. Door de focus te leggen op kwaliteit en vakmanschap, maken we het mogelijk om met hoge kwaliteit vezels te werken.


Om ons hoofddoel te bereiken en het gebruik van duurzamere vezels te versnellen hebben we de volgende doelen gedefinieerd:


· In 2022 zal 100% van ons katoen uit duurzamere alternatieven bestaan.

· In 2022 zal binnen het 100% duurzame katoen, 30% biologisch katoen zijn.

· In 2022 zal 40% van ons polyester bestaan uit gerecycled polyester of een ander duurzamer alternatief.

 

ABOUT OBJECT

OBJECT is voor de coole, creatieve en bewuste vrouw die graag inspeelt op de trends en daarmee haar persoonlijkheid laat zien.


Wij hechten waarde aan hoge kwaliteit, zowel voor de uiteindelijke producten als de manier waarop deze producten ontworpen en gemaakt worden.
 

CONTACT INFO

Joy van der Sande

E: joy.sande@bestseller.com

T: +31 6 204564509

24 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page