top of page

OBJECT - SPRING 21

Bijgewerkt op: 23 mrt. 2021

Dit seizoen komt ons merk OBJECT met een collectie vol trendy two-pieces en op werkkleding geïnspireerde wijdvallende items. Het is een collectie, speciaal gemaakt om individuele stijlen en verhalen uit te drukken.

 
 

De luchtige stijlen uit deze collectie van OBJECT hebben een Parijs achtige stijl gecombineerd met een Boheimian gevoel. Er wordt gebruik gemaakt van cool denim, vintage kragen en grafische prints. Deze collectie heeft een gewaagd karakter en is een mooie combinatie van een Oosterse en Westerse cultuur gevolgd door de liefde voor de stijl van de jaren 70.


Met kleine printjes en opvallende details herinterpreteert OBJECT een 70’s look met uitgesneden halslijnen, ballonmouwen, luchtige jurken en rokken. De sfeer komt goed naar voren in de simpele maar expressieve campagnebeelden van deze collectie. De beelden zijn geschoten in een eenvoudige studio setting waar de stijlen voor zichzelf kunnen spreken.

 

Deze collectie bestaat uit krachtige vrouwelijke must-have items met leuke opvallende details. 

60% Duurzamere stijlen


OBJECT komt met duurzamere collecties. Maar liefst 60% van de Spring21 collectie is duurzamer.


‘’We blijven het aantal duurzamere stijlen in onze collecties vergroten. Het voorjaar van 2021 is daarom geen uitzondering, aangezien we nieuwe vezels introduceren zoals Circulose van Renewcell en Livaeco van Birla Cellulose , beide vezels die de impact op het milieu reduceren. We zijn erg trots op de snelle, duurzamere ontwikkeling van OBJECT. ‘’ Zegt Sustainability Responsible bij OBJECT Gitte Skals.
 
 


39 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page