top of page

OBJECT - RAY OF LIGHT

HIGH SUMMER 21

Met on-point stijlen en fijnere tijden, levert OBJECT een collectie met aantrekkelijke, zomerse en mooie stijlen die het gevoel van rust overbrengen. De campagne, die de toepasselijke naam Ray of Light heeft, benadrukt de behoefte aan heldere en lichtere dagen.

Een licht windje die de warme zonnestralen van de zon verlicht. De High Summer collectie van OBJECT omarmt de warmte en de helderheid waar wij allemaal op zitten te wachten. De collectie is gemaakt voor een fijne wandeling, gekleed in comfortabele, lichte, luchtige en chique stoffen. De collectie heeft de leukste kraagjes, broderie anglaise en opvallende schouders die een prachtig silhouet vormen.

 

MINIMALISTISCHE SETTING. FLATTERENDE LOOKS.


De campagne is geschoten in een kale ruimte met uitsluitend natuurlijk licht. De aardse tinten van de collectie blenden gemakkelijk met de clean-look en brengen een gevoel van grounded zijn en een positieve mindset over. Door de eenvoud van de set komen de verschillende looks goed tot zijn recht en vertellen zij hun eigen verhaal.De items in de collectie kunnen op veel verschillende manieren worden gestyled, door de tone-in-tone kleuren en zomerse laagjes en prints, waarmee persoonlijke- en vrouwelijke looks gecreëerd kunnen worden. De collectie bevat tops met roesjes, ballon mouwen en luchtige broderie anglaise. De ontwerpen zijn flatterend en hebben aardse en neutrale kleuren. Verschillende prints worden een nieuw leven in geblazen en voegen een grafische en vrouwelijke touch toe door de gehele collectie. Het is een collectie met een relaxte elegantie, om comfortabel en stylish te dragen, het hele seizoen lang.


BEKIJK/DOWNLOAD CONTENT


 

28 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page