top of page

NOISY MAY LANCEERT R.A.R.E. JEANS

Bijgewerkt op: 29 apr. 2021

REMARKABLE - ADVANCED - RESPONSIBLE - ESSENTIALS

Ons merk, NOISY MAY, lanceert in april 2021 haar meest sustainable jeans ooit: R.A.R.E. jeans.

Noisy May is zo enthousiast over de jeans en geeft dan ook een life-time garantie . Zit er een foutje in jouw R.A.R.E. jeans? Dan zorgt Noisy May ervoor dat je jeans wordt gerepareerd, vervangen of dat je het geld terugkrijgt.


In elk design-proces streeft Noisy May ernaar om stapje voor stapje duurzamer te werk te gaan. De R.A.R.E. jeans is geen uitzondering. Door het gebruik van geavanceerde technologie bestaat de R.A.R.E. jeans uit 100% organische katoen, met duurzaam garen en herbruikbaar metaal.

 

Het combineren van low-impact productiemethodes en het gebruik van duurzamere materialen om een juiste fit te creëren is precies wat Noisy May heeft gedaan voor het maken van de R.A.R.E. jeans. Gebaseerd op het populaire jeansmodel Isabel, heeft de R.A.R.E. jeans een relaxed fit met tapered pijpen en een flatterende, normale taille. Deze tijdloze mom-fit zal elk seizoen te dragen zijn en biedt een life-time gebruik.


LIMITED EDITION

De R.A.R.E. jeans zijn RARE! Er zijn 300 limited-edition jeans beschikbaar en deze zijn allemaal individueel genummerd en gecertificeerd door Noisy May.BEKIJK/DOWNLOAD CONTENT


 36 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page