NEW: JJXX - Not your average fashion brand

Bijgewerkt op: aug 12

Dit is JJXX – hét nieuwste merk in town met een jonge, frisse en vernieuwende uitstraling.

We make the ordinary extraordinairy. Vanuit passie, ambitie en jaren van ervaring is dit stoere merk ontstaan. De focus ligt op het creëren van trendy items in combinatie met onmisbare essentials die easy-to-wear zijn.


Wie is JJXX?

JJXX is not your average fashion brand. Wij brengen vernieuwing met een focus op denim maatwerk, essentials en on trend items. Zo inspireren wij wereldwijd elke vrouw. We moedigen hen aan om te zijn wie ze willen zijn en om zich vrij, positief, zelfstandig en powerful te voelen. Zij dragen onze waarden uit in alles wat ze doen: sociaal, sterk, energiek en dedicated.


Voor wie is JJXX?

JJXX is er voor alle denim-lovers die kwaliteitsproducten en een perfecte pasvorm hoog in het vaandel hebben staan. Bovendien hebben wij alles in huis: jeans, pants, dresses, t-shirts & tops, knits, sweats en outerwear. Met trots kunnen wij zeggen dat de collectie meer kleuren bevat dan je kent.


Wat biedt JJXX?

JJXX brengt vernieuwende combinaties en loopt daarmee vooruit op anderen. Onze collectie richt zich op de jonge vrouw van 18 tot 28 jaar, is voor 80% nabestelbaar (NOOS) en heeft een minimale mark-up van 3.0!


Wanneer is JJXX verkrijgbaar?

De collectie zal online en in winkels in heel Europa verkrijgbaar zijn, waarvan de eerste drop in september.


1. JAS €119.99 // 2. PU LEREN JAS €49.99 // 3. JEANS €59.99 // 4. LEREN JACK €249.99 // 5. TEE €14.99 // 6. PUFFER €119.99 // 7. LEREN TOP €179.99 // 8. LEREN BROEK €199.99

*Klik hieronder om bovenstaande packshots te downloaden.


DOWNLOAD/BEKIJK CONTENTCONTACT INFO

Suzette Hendriks

E: Suzette.hendriks@bestseller.com

T: +31 6 13144100


113 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven