top of page

SS21 NAME IT - In diversity we find equality

Bijgewerkt op: 26 mrt. 2021

Voor SS21 presenteert NAME IT een collectie geïnspireerd op één specifiek woord met grote betekenis. 

Diversiteit geeft ons de mogelijkheid om creatief en vrij te zijn in ons denken en doen. Iedereen is uniek, en nog beter is dat we elke dag de mogelijkheid hebben om uit te drukken wie we zijn door middel van kleuren, patronen en vormen. Binnen NAME IT willen we collecties ontwikkelen die kinderen inspireert om hun persoonlijkheid te uiten en de magie in zichzelf te vinden. Een combinatie van opvallende prints en gedurfde uitspraken moedigt kinderen aan om persoonlijk te zijn in hun stijl en smaak.


 

GIRLS


Leuke jurkjes en tops met pofmouwtjes, heldere pasteltinten en meerdere lagen maken de style voor 'het' lente/zomer meisje. Overdreven kragen en bloemenprints maken deze collectie. Ook de ruitjespatronen zijn nog lang niet uit het seizoen. De basic-items in deze collectie hebben een upgrade gekregen door middel van leuke printjes waardoor je je gemakkelijk comfortabel maar toch trendy kunt kleden voor elke gelegenheid. De belangrijkste kleuren van het SS21 seizoen voor meisjes zijn perzik, goud, donker saffier, geel en diepgroen.BOYS


Voor de jongens is een mooie combinatie van op natuur geïnspireerde prints en kleuren gebruikt. Dit seizoen neemt ons mee de natuur in. Waarbij de inspiratie uit de oceaan, tuinen en bossen is gehaald. De liefde voor de natuur wordt duidelijk wanneer uitspraken als ‘’Keep the ocean blue’’ en ''Nature is the future’’ op de sweatshirts staan. De belangrijkste kleuren van het seizoen zijn geel, stormblauw, abrikoos cognac en groen. 

BEKIJK EN/OF DOWNLOAD DE CONTENT

21 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page