top of page

Meet Studio B.: het premium event van modebedrijf BESTSELLER.

Op 27 maart organiseert modebedrijf BESTSELLER een exclusief event waar haar

premium merken getoond gaan worden. We verwelkomen u heel graag!


Tijdens Studio B. maakt u kennis met de mooiste items van Y.A.S., Selected FEMME, Selected HOMME, PREMIUM, R.D.D., ROUGE, AWARE, OBJECT en Lil’ Atelier. Stuk voor

stuk unieke labels van het Deense BESTSELLER.


Studio B.

U gaat inspiratie opdoen voor AW23, ontdekken wat de meest trendy items en kleuren worden en contacten leggen met allerlei gasten uit de modebranche. Kortom: op Studio B. vindt u alles wat u nodig heeft voor het nieuwe modeseizoen!


Een exclusief event, dat staat voor een unieke ervaring op een prachtige locatie.
Middenin Doorn, aan de Utrechtse Heuvelrug, tovert BESTSELLER de Oranjerie Hydepark om in dé plek om de mooiste items te zien, te voelen en in te kopen.

ABOUT THE BRANDS

Y.A.S.

Y.A.S. staat voor vrouwelijkheid met een eigentijdse en premium feel. Allemaal met het oog op duurzaamheid en met unieke prints. Y.A.S. is fashion-forward en continu up-to-date op het gebied van kleur. Y.A.S. biedt prachtige items in luxueuze kwaliteit aan tegen betaalbare prijzen.


Selected HOMME

SELECTED HOMME drukt de kwaliteit van fijn maatwerk en alledaagse kleding uit. Het draait allemaal om individualiteit met aandacht voor detail en uitstekend vakmanschap, terwijl je trouw blijft aan eenvoud gemaakt voor werkdagen, weekenden en alles daartussenin. De moderne man gaat voor een authentieke en eigentijdse stijl door zijn klassieke items te mengen met frisse seizoen trends.

 

SELECTED-consumenten zijn doorgaans tussen de 25 en 40 jaar oud. Het zijn modebewuste, kwaliteitsbewuste stedelingen met affiniteit voor hedendaags design. Bij het shoppen van kleding letten onze consumenten vooral op deze dingen: look, kwaliteit, trend en pasvorm. Voor ons zijn deze kernkenmerken altijd top of mind om een inspirerende en positieve productervaring te creëren - van een stedelijk statement tot tijdloze op maat gemaakte stukken.

Selected FEMME

SELECTED FEMME staat voor tijdloze elegantie. Wij maken eigentijdse kleding voor de onafhankelijke vrouw waarbij je de kwaliteit en eenvoud terugvindt. Een vakmanschap van Scandinavische bodem.


Het draait allemaal om balans en persoonlijke expressie. Door authentiek te blijven in een mix van klassieke stijlen en individuele modestukken, zullen we nooit concessies doen aan kwaliteit of aandacht voor detail. De vrouw moet zich comfortabel voelen in haar kleding, maar waardeert altijd een actuele aanpak. Ingetogen elegantie gecombineerd met vrouwelijk zelfvertrouwen, natuurlijk.


Stukken waar ze seizoen na seizoen op kan vertrouwen terwijl ze een duurzame garderobe opbouwt. Een garderobe die naadloos met haar meegaat door het dagelijks leven en de meest memorabele momenten. Een garderobe gemaakt voor het moderne leven.

 

PREMIUM

PREMIUM is voor de mannen die zich graag willen identificeren met tailoring- en casual klassiekers van hoogwaardige kwaliteit. De veelzijdige collectie bevat moderne en elegante ontwerpen die perfect zijn voor formele evenementen en speciale gelegenheden. PREMIUM biedt de man een actuele benadering aan van mode met verfijnde kwaliteit, rijke details en -stoffen die gecombineerd worden met de juiste fit.


R.D.D.

R.D.D. staat voor het maken van kleding in solide materialen met de ambitie om deze langdurig mee te laten gaan. We staan voor tijdloze ontwerpen van de hoogste kwaliteit en exclusieve stoffen. Elk kledingstuk wordt gemaakt met een oog voor detail en een ‘less is more’-insteek. Bij R.D.D. geloven we in ervaring, know-how en sterke partnerships. Daarom bieden we het beste businessmodel op de markt, met een groot NOOS-programma bestaande uit seizoens-NOOS en longlife-NOOS.

 

ROUGE

ROUGE is het nieuwste sublabel van het Deense modemerk VILA, onderdeel van BESTSELLER. ROUGE is een verlenging van het VILA-DNA, maar biedt meer luxueuze collecties, gemaakt van verfijnde stoffen en gekenmerkt door uitgewerkte details. De ROUGE collecties kenmerken zich door door vrouwelijke ontwerpen met een hint van coolness en attitude. De stijlen in de collectie zijn tijdloos en zijn ontworpen om langer dan het seizoen mee te gaan.


AWARE

AWARE staat voor vrouwelijk, tijdloos en hoge kwaliteit. Met een kritische blik op sustainability produceren wij eerlijke en moderne stijlen. We willen de vrouw inspireren een eigen stijl te creëren. Van upgraded basics tot unieke key items - bij AWARE vind je collecties die perfect met elkaar te mixen en matchen zijn.

 

Lil’ Atelier

‘Lil’ Atelier brengt premium kinderkleding in natuurlijke materialen en kleuren. Comfort, minimalisme en duurzaamheid staan voorop in het designproces. Alle prints zijn met de hand geschilderd en geïnspireerd op de natuur. Rijke kwaliteiten zorgen ervoor dat de kleding lang mee gaat en duurzaam is. De marge van 3.0 maakt Lil’ Atelier uniek onder soortgelijke merken. Naast kleding biedt Lil’ Atelier ook swimwear en accessoires zoals hydrofiele doeken, knuffels en speelkleden.’


.OBJECT

Een vrouwelijk, on-trend merk dat focust op duurzame, rijke kwaliteiten en creatieve details. Bij OBJECT geloven we dat fashion meer is dan alleen 'fastmoving trends'. OBJECT kenmerkt zich door het gevoel voor style en storytelling, geïnspireerd op huidige trends en invloeden. We leveren hoge kwaliteit op alle facetten van onze brand. Niet alleen via onze trendy collecties, maar ook in onze productie en designs. OBJECT biedt daarnaast een perfecte balans tussen de juiste basics en high trend items voor een commerciële prijs.


R.S.V.P

Wanneer: 27 maart (10:00-17:00 uur)

Waar: Oranjerie Hydepark (Hydepark 10, 3941 ZJ Doorn)
23 weergaven
bottom of page