top of page

AW21 MAMALICIOUS CHANGING BAGS AND ACTIVEWEAR

Bijgewerkt op: 26 mrt. 2021

BABIES COME WITH LOVE AND A LOT OF STUFF.Daarom komt MAMALICIOUS met een efficiënte manier om al die spullen mee te kunnen nemen: de changing bag.


Alle tassen worden geleverd met een verschoon mat, verstelbare banden en sommige van de tassen bevatten ook een kleine toillettas.
De binnenkant van de tas is functioneel met verschillende zakken en compartimenten, waar gemakkelijk flesjes, doekjes, luiers, kleren en speelgoed in opgeborgen en meegenomen kunnen worden. Dit maakt het veel makkelijker om met jouw kind, georganiseerd het huis te verlaten!


De changing bags zijn per stijl per twee te bestellen met een minimale bestelhoeveelheid van acht stuks. De bags kunnen tot eind maart besteld worden.

 

MAMALICIOUS ACTIVEWEAR


MAMALICIOUS heeft naast de leukste kledingstijlen en accessoires ook sportkleding. Zo kun je actief blijven, ook tijdens en na de zwangerschap! 

ABOUT MAMALICIOUSMAMALICIOUS is in 2005 onderdeel geworden van de BESTSELLER brands. De missie van Mamalicious is om alle moeders te kleden, van zwangere buik to baby, zonder consessies te moeten maken op de fit, de trend en de functie.

De visie van MAMALICIOUS is om fashionable items te ontwikkelen met een perfecte fit voor elke moeder. Met de producten support MAMALICIOUS een moderne levensstijl, maar komen zij ook de milieubewuste vrouw tegemoet.


De key elements van MAMALICIOUS zijn dan ook: accessibility en authenticity. 

BEKIJK/DOWNLOAD CONTENT

26 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page