top of page

MAMALICIOUS innoveert met multifunctionele jassen

Bijgewerkt op: 26 mrt. 2021

Alle mama’s mogen er modieus uitzien, of ze nou nog zwanger zijn of borstvoeding geven. Met de 2-in-1 en 3-in-1 zwangerschapsjas is MAMALICIOUS in staat om een moderne levensstijl te ondersteunen en om te voldoen aan de vraag van een fashionable milieubewuste moeder.

 
 

2-IN-1 of 3-IN-1 ZWANGERSCHAPSJASSEN


Dankzij het slimme ontwerp van MAMALICIOUS hebben mama's niet alleen tijdens de zwangerschap veel plezier van de 2-in-1 of 3-in-1 zwangerschapsjas maar kunnen ze deze ook na de bevalling weer aan. De draagfunctie voor de baby maakt het leven van een mama een heel stuk eenvoudiger. Beide opties kunnen na de bevalling gewoon toegevoegd worden aan de jassencollectie omdat de inzetstukken kunnen worden verwijderd!

 

FASHIONABLE MILIEUBEWUSTE MOEDERS

Meerdere items uit deze collectie zijn gemaakt van gerecycled polyester. Zo draagt MAMALICIOUS een steentje bij aan het verminderen van de totale hoeveelheid afval.

 

3-IN-1 ZWANGERSCHAPSJAS


multifuncionele en trendy zwangerschapsjas om samen met jouw zwangerschapsbuik én kindje modieus voor de dag te komen


Deze zwangerschapsjas heeft twee verschillende inzetstukken met rits waardoor er extra ruimte gecreëerd kan worden voor het kindje. Door deze mogelijkheid kan de jas gedragen worden met een groeiende buik tijdens de zwangerschap, en na de geboorte. Door de handige draagfunctie van de jas, draag je de baby warm en veilig bij je. Dankzij het verticale gat voor het hoofdje is de baby altijd in een comfortabele positie waarin zijn of haar neus en mond vrij blijven.

 

2-IN-1 ZWANGERSCHAPSJAS


Bij Mamalicious houden ze bij het ontwerpen van de zwangerschapsjassen en jacks niet alleen rekening met alle trends maar ook met alle functionele details. De zwangerschapsjassen bieden net dat beetje meer comfort en de items zijn op zo'n manier ontworpen dat je negen maanden lang plezier hebt van je nieuwe jas.


In deze 2-in-1 jassen zitten inzetstukken met een rits zodat er plaats is voor de groeiende buik. 

41 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page