top of page

LIL' ATELIER - SS22

Bijgewerkt op: 5 jan. 2022

Lil’ Atelier kan niet wachten op SS22! Want deze collectie zijn er ook allerlei nieuwe items met prints in aarde- en lavendeltinten bij. Een goede reden om eens in te zoomen op wat Lil' Atelier nou zo uniek maakt en tevens een sneak peek van de SS22 collectie weg te geven.


SS22

Van tie dye prints in earthy tones tot aardbeien en olifanten printjes. Al deze verrassende nieuwe prints in de Lil’ Atelier style komen samen in de SS22 collectie. Ook worden er onder anderen fijne slaappakjes voor baby’s, pyjamasetjes, kliederschortjes en ondergoedsetjes toegevoegd aan de collectie.
Atelier

En dat is niet nog niet alles! In de collectie worden dit keer zelfs een aantal Atelier stijlen aangeboden. Een mooie toevoeging aan de collectie, die het nog leuker maakt voor moeders om te shoppen. De Atelier collectie bestaat namelijk uit items voor mama's in dezelfde stoffen en stijlen als de Lil' Atelier collectie.


Swim wear

Fijne, comfortabele zwemkleding voor jongens en meisjes. Zwempakjes, bikini's, zwembroekjes, zonnehoedjes en meer. Heerlijk voor op het strand of in de zee. Ook binnen de Swim wear collectie zie je de handgetekende prints terug komen.

Lil' Atelier

Lil' Atelier items zijn te herkennen aan de stoffen van hoge kwaliteit met veel detail en kleuren in de juiste harmonie. De handgetekende prints geïnspireerd op de natuur die verwerkt zijn in de stijlen maken de collecties van Lil' Atelier uniek en speciaal.


BEKIJK/DOWNLOAD CONTENT

 


 

CONTACT INFO

Julia Berfelo

Sales representative LIL' ATELIER

M: +31613146774

E: julia.berfelo@bestseller.com

73 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page