top of page

Lil’Atelier HOME lanceert haar SS22 collectie

Bijgewerkt op: 5 jan. 2022

De SS22 collectie van het nieuwe luxe woondecoratiemerk voor kinderen Lil’Atelier HOME bestaat uit prachtige aardse tinten met unieke prints zoals we van Lil’Atelier gewend zijn en heeft een focus op eerlijk biologisch katoen.


 

De collectie bestaat onder andere uit beddengoed, draagtassen, knuffeldoeken, badjassen, slaapzakken en nog veel meer. Wederom is er, zoals we van Lil’Atelier gewend zijn, met aardetinten gewerkt om een rustige sfeer te creëren in de kinderkamer. De inspiratie voor de unieke prints is gehaald uit de natuur en deze zijn met de hand getekend. Verder zijn de materialen die in de collectie worden gebruikt duurzamer en de focus ligt hierbij op biologisch katoen. 


Collectie en voordelen

De collectie is een stuk uitgebreider dan de eerste collectie die in oktober in de winkels ligt en bestaat uit:

· Speenkoorden

· Speelgoed

· Baby nestje, deze is uitritsbaar waardoor deze ook te gebruiken is als voedingskussen en matrasje

· Dekentjes

· Slaapzakjes

· Luiertas, met verschoonmat met matrasje

· Dekentjes

· Hydrofiel doeken

· Kinder rugtassen


De mark-up van Lil’Atelier varieert tussen 2.5 en 3.0. 


Over Lil’Atelier

Lil’Atelier is een minimalistisch merk voor baby’s en kinderen dat gebruik maakt van natuurlijke materialen en waarde hecht aan comfort. De collecties van Lil’Atelier zijn geïnspireerd op de natuur en de handgetekende prints, mooie texturen en aardse kleuren die gebruikt worden vertellen haar unieke verhaal. De collecties en stijlen worden gemaakt om lang mee te gaan, zijn tijdloos en hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan, waardoor rekening wordt gehouden met toekomstige generaties.


Lil’Atelier HOME is het nieuwe luxe woondecoratiemerk voor de kinderkamer van Lil’Atelier. De focuspunten van Lil’Atelier home zijn wederom kwaliteit, comfort en sustainability. Lil’Atelier HOME is beschikbaar in de lente, herfst en winter.


Sustainability Samen is beter dan alleen. Dat is waar we bij Lil'Atelier in geloven. Wanneer we voor elkaar en onze kinderen zorgen en rekening met elkaar houden, zijn we de beste versie van onszelf. Daarnaast vinden we het ook belangrijk om te streven naar een zo duurzaam mogelijk merk, zodat de aarde een fijne plek blijft voor volgende generaties.

We maken gebruik van biologisch katoen dat is gecertificeerd door 's werelds toonaangevende verwerkingsstandaard voor biologisch textiel. Ook gebruiken we kasjmier gecertificeerd door de Good Cashmere standard. Deze richtlijn zorgt ervoor dat er goed gezorgd wordt voor de cashmier geiten, het milieu beschermd wordt en dat de herders die de cashmier produceren ondersteund worden.


Contact en info

De SS22 collectie kan nog tot 27 augustus ingekocht worden. Interesse of meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op.


JULIA BERFELO P: +31204564513 M: +31613146774 E: JULIA.BERFELO@BESTSELLER.COM

 

DOWNLOAD/BEKIJK CONTENT9 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page